Godnatt+tips!

Hej alla sötisar! Misst me, well you don't need to do that, but if u want! Jaja, det blev inget foto på mig idag, men imorrn, då lovar jag på stort, stort hedersord. När som helst imorrn kommer jag upp på bloggen!
Nu kommer föresten 2 olika tips.
1. Visst är du nöjd med dig själv. Är du nöjd med dina bröst? Om du inte är så har jag tipset till putiga bröst.
Det ända du behöver göra är att om du går på en fettsnål diet så sluta med det. Brösten består mest av fett och det är fettet som du har fått i sig som dom har fått sin storlek av. Du behöver inte äta nån onyttiga/ohälsosamma fetter(iallafall inte så mycket), men att äta mättande fett så får du nog dina bröst(till sommar). Det som innehåller mest mättande fetter är avokado, nötter, fisk och olja.
2. Om du vill att ditt smink ska hålla bättre och längre så ska du bara spraya på vilken hårspray som helst i ansiktet. Kom bara ihåg att spraya ett så tunt lger som möjligt så att det inte blir "blött" i ansiktet och det börja svida i ögen. Då vill du vell nog bara pressa ditt ansikte mot en handduk eller nått så smiket smeter ut sig(kom även ihåg att ha stängd mun och ögon bär du gör det)!
Dröm så sött som ni kan inatt och sov också jädrigt gött
Sweeta deams and kisskiss/Jossan! <3

Kommentarer
Postat av: Kristina

2011-04-12 @ 07:26:22
Postat av: Kristina

oj, roka klicka på skicka kommentar istället för att skriva förts, men det gör ju inget att du inte gör ett inlägg med dig på bild. Skulle ju va kul, men behövs inte(om du inte vill)

2011-04-12 @ 07:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0