KALAS! <3

Hej bloggen! God morgon på er, hoppas ni har sovit gott. Idag ska min lillasyster ha kalas och jag och min lillebror ska vara dom som styr lekarna. Jag behöver inte säga vilka lekar, men hoppas dom gr lyckat, hehe. Jag kommer ta några bilder på the cute little party!
Ses senare/Jossan! <3

Boring! :(

Hej! Har ganska tråkigt just nu och har inte så mycket att säga än att prata/skriva lite extra om mig. Kommer göra det nån gång då och då. Den här gången ska jag skriva lite om vad jag har för slags musiksmak och mina favoritartister. Min musiksmak är pop, techno och en del R&B(nånstan där imellan lite rapp). Min favoritartister är..
1. Ne-yo(just love him, sexy and awsome songs)!
2. Akon(looks old, but sexy even so and awsome songs)!
3. 50 cent(Sooo sexy and some of the songs are awsome)!
4. Nicki Minaj(bitchig, but pretty good songs)!
5. Beyoncé(awsome songs and have some of the songs are all to dramatic)!
6. Rihanna(awsome songs and my bigsister)!
7. Boa(awsome songs and cute)!
8. Massari(so sexy and awsome songs)!

Tack mami, love u! <3

Hej bloggen! Jag fick lite saker av min mamma idag. Har några bilder på dom här nedanför. Det dåär byxorna och vita tröjan är vårmodet, men det är ju inte riktigt vår än, men jag hade tänkt att ha det i lite "varmare stil". det var ett tag sen jag följde modet så jag tänkte göra det den här gången.
Ha föresten än fortsatt trevlig kväll och sov gott/Jossan! <3

Mitt hem!! <3

Hej igen bloggen! Jag kunde ha gjort en video, men orkade inte det(låter dessutom som en 5åring och jag som fyller 14 i år, hehe), men här är eallafall mitt hem.  Jag skippade toaletterna för det är ju inte precis det trevligaste att visa upp även om dom skulle va fina och tvättstugan/tvättrummet är inte nått intresant precis!
Myyyy rooome!! <3
Just love my bed, the pink and the blingbling! hehe
min lilla hörna jag sitter ganska ofta vid, hehe, men knappast lika ofta som en nörd! No way!
My brother's room! <3
Det jag ÄÄÄLSKAR i min lillebroshas rum är hans lavalampa. älskar såna!
vardagsrummet. Lillebroshan hamna med, hehe!!

Broshan spelar ps3, pain(som ni ser att det står på skärmen)!
köööökeet!!
örter, teér, lite allt möjligt!
kylskåp! Yummy things, i guess, hehe!(oops, upp o ned)
Mamma och lillasyrrans rum. dom delar för vi har ju inte all plats här i världen!
Lillsyrrans säng! sötast <3
Mamis säng! Den är den skönaste säng jag någonsin sovit i. Man somnar på 5 minuter istället för 1 timme!
Det som jag ÄÄÄLSKAR MEST med mitt hem är min lillasysters lekhörna. Rosa, rosa, guu, så söt att jag blir rörd<3
See ya later and hope u enjoed the guide/Jossan! <3

LEEEDIIG!!

Hej o godmorgon!! Hoppas ni har sovit gott(09:00). Vet att jag redan har berättat det här, men jag är LEEEDIIIG!! Ja, alla elever är ju lediga, men jag är en av dom, hehe. Även om jag är ledig så betyder det inte att det kommer bli en lika slapp dag som igår för det är en del läxor att göras :( . Ha en fortsatt trevlig morgon så ses vi lite senare!!
/Jossan! <3

Great movie tonight!!

Hej bloggen! Ikväll börjar hancock. Handlar om en luggsliten, utbränd/mobbad superhjälte som heter john. Nu ska han försöka göra sig känd och älskar igen genom att han anlitar en pr-agent som bröjan. Han som är i huvudrollen(john alltså)spelas av Will smith(älskar han, so sexy man, even if he is 42, but he is so sexy in the movies, hehe). Den börjar 21:00 på tv3.
När filmen gjordes var han inte 42 utan han var 39!! hehe

Äääteer!!

Hej igen!! Nu är det helg igen och jag kommer inte bara ha 2 dagar leigt, utan 3. Det är så att på måndag att alla elever på skolan har ledigt då, hehe!! NuJust nu sitter jag och äter salladsröra. Jag tycker den här slags röran på bilden är aaasgod. Det är förstås sallas med paprika, gurka, tomat, avokado(som inte syns precis på bilden)och salladsdressing. SOOO DAMN GOOOOD!! ;)
Nu ska jag fortsätta äta av min sallad(Yummy)och ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll.
See ya maybe later/Jossan!!

Good morning! Outfiiiit! <3

God morgon alla bloggare! Hoppas ni har sovit gott, jag har iallafall gjort det. Idag blir det bara en helt vanlig skoldag och ingen pizza eller så till lunch :(. Vi slutar 14:50 iallafall(25 min senare än igår)så det är ju nääästan lika soft tid som igår, hehe. Nu ska jag snart dra mot skolan så jag tänkte visa en liten snabb titt av dagens outfit! Hoppas ni kommer ha en bra skoldag/fortsatt trevlig dag och för er som är sjuka...krya på er!!
Love u all/Jossan! <3
Haha, det var nått konstigt på min tv! lol :P

Greatest day ever!! :D

Hej! Jag hann inte köpa nån foundation igår. Alla butiker hade precis stängt så jag åkte hem utan det :(. Men jaja, jag fick iallafall tag på den idag. Jag köper loréa 24h super stay. Det menas alltså att den siter jämt och fint i upp till 24 timmar.  Den har varit som reklam på tv och jag tänkte då att jag kan testa den och se om det verkligen är sant(tänkte inte precis ha på mig den i 24 timmar, men den ska iallafall kunna hålla hela skoldan, hehe). Just det, den här skoldan har varit toppen. Efter som det var över 20c idag så blev det så att vi fick slippa gå till matsalen och äta deras äckliga mat och ta med oss egen, köpa mat på ica(det ligger en ica-butik nära våran skola och flesta brukar gå dit varje rast och köpa godis)eller gå upp till lågstadiet och laga lunch där till hela högstadiet. Jag tycker så mycket om att laga mat så att jag laga mat och några till. Åt litegrann sen så gick jag ner till pizza maria(en resturang som ligger precis mitt i mot ica)med min kompis Louise för att äta pizza, mmm. Vi slutade 14:25. Guu va soft ändå! Haha, jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Jag har börjat satsa på att sova tidigare på skoldagarna så jag orkar med dom och det går faktiskt ganska bra.
Ses imorrn och dröm sött/Jossan! <3
Louise och jag på PizzaMaria! <3
Haha, hade precis tvättat håret där! :P
Let's see what u got!
Gääsp, god natt! -_-

Happy Valentine!! <3

Hej igen glad alla hjärtans daaaag! YeY! Hoppas ni har haft en bra skoldag och jag hinner inte säga så mycket mer för jag måste rusa till bussen(ska spela tvärflöjt och om smink/klädbutikerna nere på stan inte stängda än när min lektion är slut så ska jag försöka hinna köpa en ny foundation för min har tagit slut)!
Ses sen och glöm inte att ge nått sött till nån ni gillar/älskar/Jossan! <3

Don't forget! ;)

Hej alla söta läsare! Visst har ni inte glömt alla hjärtans dag imorrn? Jag glömmer typ altid bort när det är och att det ska va det, men den här gången kom jag faktiskt ihåg det. Just nu så¨har jag ju ingen pojkvän, men man kan ju alltid ge nånting till nån i sin familj eller en vän, bästsis, till nån du helt enkelt vill erkänna att du är kär i, vem som helst. Ikväll ska jag iallafall se en film som heter cellular. Har sett den några gånger förut, men ho da hell care, den är bra. Det handlar om en kille som får ett oväntat samtal från en kvinna som har blivit kidnappad och kvinnan kunde inte koppla nån annan än han och då är det han som få uppdraget att rädda henne. Han får inte lägga på för då kommer kopplingen som kvinnan har gjort till honom försvinna(tro mig, om han gör det så kommer det ta timmar för kvinnnan att få tag på honom igen). Otroligt spännande film. på 3:an 23:20(alltså för er som kommer va uppe länge ikväll även om det är skola imorrn:()!
see ya tomorrow/Jossan! <3
"ringring!!" Hallå? lol :P

I'm back! :D

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka från min kompis. Vi hade jätteroligt, men samtidigt på ett läskigt sätt. Vi såg ju på the grudge. Jag tyckte den var asläskig, jag "gömde" mig bakom en kudde typ halva filmen. Efter filmen så såg vi hooking up för att få bort all skräck vi hade i oss. Efter vi hade sätt båda filmerna satt Mercy(hon som jag sov över hos)på mig och Louise(en till kompis som sov över hos Mercy)hennes hårförlängning. Jag har aldrig haft hårförlägning så då fick jag testa hur det känns och det var inte skönt, men Mercy sa att man blir van efter några gånger. Efter jag och Louise hade testat dom så prata vi en liten stund sen gick vi och la oss. Asgrymt/asmysigt var det att få sova över där och nästa gång ska vi se the grudge 2, men vi har inte bestämt hos vem vi ska se den/sova över och när? Hmmm...???
See ya later beautys/Jossan! <3
Ser ut som en hippie typ! haha :P lol
Mercy sätter på hennes hårförlägning på Louise! <3
AA, ser också ut som en hippie, en söt liten hippie!
Mercys katt Sasi! To cute for the world! <3


Så får du extremt mjuka läppar!

Hej bloggare! Brukar du bita på läpparna? Slickar du runt med tungan på läpparna när t.ex dom är torra? När du biter på läpparna blir det en massa död hud på dom och när du slickar runt på läpparna så kanske det gör att den torra känslan på läpparna blir bättre ett tag, men i själva verket blir det bara värre och värre ju mer du slickar på dom. Jag har ETT tips om hur man får sammetsmjuka läppar(igen)!
Vad du behöver är vanligt flytande honung och socker. Ta en liten klick honung på en tallrik eller bara på fingret. Efter det tar du och häller socker på honungen(har ingen betydelse hur mycket eller lite du tar, men det måste eallafall va så mycket att det har räckt ut sig över hela klicken), ta och sätt på "honungs-socker-klicken" på läpparna och bara rör runt det. Sockret drar/tar bort all död hud du har på läpparna och honungen gör dom mjuka och lena. Låt det sitta i ungefär 4-5 minuter och ta bort det sedan med en blöt handduk. Sätt sedan på ett läppbalsam, t.ex lipsyll orignial(en fet och skonsam läppbalsam som säkert läpparnas bästa vän, hehe)som håller dom fuktiga och extra mjuka!
Lycka till/Jossan! <3

Exercise-time!! ;)

Hej! Min familj har åkt till holmsundsbadet, men jag ville inte följa med den här gången så nu är jag hemma ensam och ska träna lite snart. Asså jag vet inte varför, men på nått sett så har jag börjat gilla/älska att träna. LOL! Jag är även så taggad till kvällen. Hoppas det blir mysigt/läskigt!
Ses sen/Jossan!
P.s: RUUUTAAA??? Var är duu??? :(

Astråkigt!! :(

Hej alla söta läsare! Det finns typ ingen bra film att se ikväll så jag tänkte skriva lite om vad jag tycker om några bloggare!
1. Isabelle strömberg: Hon är helt enklet en Tjej som jag inte tykcer är fjortis. Förr så kanske hon var det, men nu så är hon inte platinblond utan naturligt blond och hon har ändrat stil från fjortisstil(rosa typ)till..ja..min mamma stil(Vitt, grå och ljusbrun). Då menar jag stil på rummet och kläder, men jag vet inte om hon fortfarande om rosa. gör hon säkert!
2. Kissie: En hemsk männsika(om hon nu är en människa)som bara tänker på sin vikt hela tin. "Jag äter högst typ 150-500 kalorier/dag, "jag älskar bebismat", "ÅÅh, ska operera brösten, större eller mindre?". Guu, inget mer än en bitch som älskar att banta. Nått mer som jag tycker är dåligt av henne, är att hon hetsar hennes bloggare till att banta som är runt 12-15. Usch!! :(
3. Dessie: FJOOOORTISSS. Hon sminkar sig med typ 2-3 kg smink/dag. Det är det ända jag har att säga om henne!
4. Foki: Foki-Oförklartbart söt, älskar hennes stil på...ja..precis allt. Hon är nog sveriges(KAAANSKE världens)sötaste bloggare som finns! Love ya Foki! <3 <3
Vi ses imorrn/Jossan! <3

So excited! :D

Hej beautys! Det blev ju inte nått sova över förra veckan hos min kompis och se på the grudge. Ni kanske inte vet vad jag pratar om, men kolla på lite tidigare inlägg så kanske ni vet vad jag pratar om. Vi tänkte va uppe til typ 3 eller 4(inte för att det är coolt, men jag har aldrig sovit över hos HENNE och då vill man ju ha en lång tjejkväll, hehe). Jag kommer KAAANSKE ta några bilder där så få ni se lite hur va hade det. Så taggad!!
Ses sen/Jossan! <3


:(

Hej! Ooops, kränkande kommentarer på Bloggen det är visst någon som inte gillar mitt utseende?!
Den här personen har en längre tid besvärat och förtalat mig. Jag har polisanmält henne och får väl hoppas  att hon i fortsättningen kan skaffa sig ett eget liv och hålla sig ifrån mig och min blogg. får väl se.... :(
Ses sen/Jossan! <3

Little bit of my schoolday! ;)

Helluhellu Sweden and maybe some other countrys!
Min skoldag har varit ganska bra idag faktiskt. Har varit med mina bästa vänner, men på eftermiddagen va min bästis Mercy ledsen över nått. Fick inte direkt reda på vad. Jaja, vill inte prata om dystra tider.
Ses sen/Jossan! <3
A friend! <3

Mot skolan! :(

hej! nu ska jag snart till skolan. Just det, i förgår kväll gick jag och la mig 22:00 för att jag hade pluggat jättemycket och fått världens huvudvärk så jag orkade inte va uppe nån mer. När jag vaknade(igår morse)var jag jättepigg och jag trodde då att klockan var 10:00 för det kunde NÄSSTAN va omöjligt att jag skulle kunna va pigg typ 06:00, men när jag klev upp för att kolla klockan....var den....04:30? WTF, tänkte jag? Jag kände inte alls för att sova så jag gjorde mig i ordning och när jag var klar var det typ 1, 5 timmme kvar till jag skulle till skolan. Guuu, awsome vilken morrn det var alltså. Nu ska jag dra om ca 5 minuter så vi ses kanske sen idag!
Good luck at school everyone/Jossan! <3

Good morning!

God morgon! Idag ska jag städa rummet, göra lite läxor, gå ocg köpa en present till min lillasyster(hon fyller år på tisdag). Hoppas ni har sovit gott och ha en fortsatt asbra dag!
Love ya guys/Jossan! <3
Gammal bild, men vem bryr sig. Jag åt ändå det här och läste just i den här tidningen idag så det blir ju lite onödigt att ta en ny bild när man redan har en.

Sleap good! <3

Good night! Nu ska jag gå och lägga mig. Trassel, just det ja. Den var asbra, den var bara lite barnslig i början, men efter typ 10 min började det bra/perfekta med filmen. Först var det roligt och då menar jag rolig, sen blev det typ mycket romantisk och lite drama. Slutet var bäst, då blev man nästan tårögd. Man ville bara släppa ut all sorgsenhet man hade i sig. Nu är jag så där dramatisk/gammalmodig. Det är ju bra på ett sätt, men samtidigt så tycker jag gammalmodighet är lite löjligt(iallafall det mesta). Jaja, nu håller jag bara på att mumla(LOL :P), men jag kan rekomendera att man ska se trassel i vilken ålder man än är i.
See ya tomorrow and good night/Jossan! <3



Exercise-time!! ;)

hej Kära läsare! Idag ska jag på bio med en kompis och se på Trassel. Lite barnsligt, men ho da hell care. Jag tycker den verkar ganska. Visste ni att jag räknas som vuxen på biljetterna. Lol, inget stort men ändå, YEY!! Nu ska jag träna lite och sen dra ner till stan.
Ses senare idag/Jossan! <3

Good night!! <3

Hej! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorrn. På lördag ska jag till min kompis och sova över och se på the grudge och en komedi(vi har inte bestämt vilken än). En skräckfilm som jag aldrig har sett. Jaja, nu ska jag hoppa till sängs! Ha det bra och dröm sött
Love ya all/Jossan! <3
Well, let's see what u got horrormovie!!

Har du slutat blogga, ruta?

Hej igen! Visst vet ni vem ruta är? Hon o jag har ju den här bloggen tillsammans och hon bloggar nästan aldrig. Det känns som att jag har tagit över bloggen helt totalt! Hmm....???
P.S:Jag vet ju att hennes/din dator är dampig, men man kan ju blogga på bibblan, hos en kompis, om man har en till dator hos sig(som då kanske kan va typ din mammas)-använd den(om du får/kan)!
PussPuss/KissKiss/Jo$$An! <3 <3 ;)

Time for sleep! -_-

Godnatt everybody! Dags för mig att sova så jag orkar med skolan imorrn. Ska vakna 06:00 och tar en buss som kommer 07:25 och vi börjar 08:20 och är framme typ 07:45(pretty to early, but then i got a pretty long break befor the schoolday start, hehe). Vi slutar 14:50. Jaja, nu borde jag lägga mig!
See ya tomorrow and sleep well/Jossan! <3 <3

RSS 2.0