Good morning!

God morgon! Jag klev upp 09:30 idag och åt en asgod frukost-Fil med lite yogurt och äppelbitar i(mmm). Läste även ur ett magasin, hehe! Hoppas ni har sovit gott och ha en fortsatt trevlig dag! <3
Love u guys/Jossan! <3

My cute kittykittycat! <3

Hej igen! Här är min katt då som jag pratade om senast för en kvart sen typ. HON heter Sarafina(min mamma kom på namnet, fint ändå)och är snart 9 månader. Hon är säkert sveriges busigaste katt, älskar att kela och är inte blyg alls, utan mest nyfiken. T.ex: När katten kom till oss trodde vi att den skulle va jätteblyg, men den var bara nyfiken och kom till nån av oss i min familj och kelade hela tiden. Katten var mest med mig(vet inte varför)och är fortfarande det nu. Efter ett tag tyckte den att Markus och Angelina(min småsyskon)att dom var jobbiga för dom var på den hela tiden och Angelina blev klöst i ansiktet flera gånger för att den ville va ifred, men dom gav aldrig upp och dom går till den var 5 minut."Vart är katten?", "är Sarafina här inne?", "vet du vart katten är?"...dom kommer och säger det där
Sarafina och jag är typ bästisar nu och hon gillar att va med mig. Jag brukar va på den ibland, men då har jag typ inget att göra. Jag har en bild på Sarafina och hon är så söt. Asså jag, min mamma och halvpappa undrade länge vad den har för pälsfärg och då kom jag på det till slut. Den har ljuskola päls(LOL)på ryggen o huvet och magen och tassarna är vita(det där lista vi egentligen ut redan från början då vi köpte den).
Älskar hennes bruna, söta ögon! <3 love ya

MYYYSIII!! <3

Hello there cuteis! Ska ha lördagsmys ikväll. Ska se på A cinderella story(har sett den hundra gånger, men ho da hell care)och crocodile dundee in los angeles. Mysar till det lite extra med en liten skål godis, hehe, föresten, nu fick jag en till sån där "klump" i halsen och samtidigt som det hände så lekte jag med min katt och den gjorde nått så askonstigt att det är helt oförklartbart. Jag börja skratta då(Igen)och då fick jag det där konstiga åsneskrattet igen fast den här gången mycket högre. När jag skratta funderade katten några den/hon några sekunder och sen sprang den iväg(LOL).
Ses KANSKE sen/Jossan! <3

Still sick....but now in another way! :/

Hello my pretty faces! Är fortfarande sjuk, men nu på ett annat sätt.  förkylningen har blivit bättre, men nu så har jag fått nån slags "klump" i halsen så jag kunde inte säga nånting även om jag halta eller drack nått. När jag satt och åt frukost såg jag min katt blev jagad av en annan och det var ju synd om den, men det var så roligt att den där "klumpen" fick typ ett "hål" i sig så jag lät som en hes åsna när jag skratta(LOL). Jaja, ses kanske sen.
/Jossan! <3 ;)

Cute chicken-shos! <3

Hej! Igår på bilden på skolan hittade jag världens sötaste klyckling-tofflor, eller ja, hön-tofflor, menvem bryr sig, dom är så söta. Dom var ganska små så det var lite obehagligt, men jag kunde inte stå emot att ha på mig dom! hehe
NU ses vi senare/Jossan! <3
Bättre bild på benen nu föresten! :P

Gårdagen! <3

Här är gårdagens outfit och facelook! Mamma tycker mina ben är smala, men jag älskar mina bens smala form. Jag vill ju inte precis ha tjocka ben. Dom ser så fint formade ut. Vad tycker ni? Fina el. samma som min mamma?
P.S: lite svårt att se hur benens form ser ut, men jag ska försöka göra en lite bättre bild, hehe! :P <3

förkyld! :(

Hej bloggen! Var ett tag sen...igen, men det är pga alla läxor jag har haft/har och dessutom jag har 2 prov att träna till. Historia och fysik. Vi hade prov i samhällkunskap och jag är ju förkyld och hostig så jag stannade hemma. Jag som hade tränat så mycket till det provet och jag gjorde det i onödan, men samtidigt så har jag lärt mig nya grejer och kan ju göra provet senare(borde nog göra det på måndag). Jaja, mår asdåligt just nu och ska vila en liten stund nu!
See ya later/Jossan! <3 <3 :P

Gör lockigt hår...utan locktång! YEY! <3

Har kommit på ett hårtrick som inte är dåligt för håret på nått sätt(har inte heller nån betydelse på vilken hårtyp du har, fast jag vet inte vad resultatet blir när man har grovt hår som mörkhyade oftast brukar ha). Va du behöver är ett hårspänne och 1-2 vanliga hårklämmor. Håret ska va nytvättat(om du inte en sån TJEJ som brukar tvätta håret på morgonen så kan du bara blöta det)och nykammat. Snurra håret ända tills det börjar snurra ihop av sig själv och sätt dit hårsnodden och hårspännet/hårspännena. Se till att knuten är ordentligt ihopskruvad och fin, för att den här ska sitta i 5-6 timmar så det är bara att gå med frisyren till skolan(thats why u need it to look nice). När du kommer hem drar du bara ut den och tada...fint lockigt hår. Man får vänta länge, men det är värt, hehe. Jag tänkte göra det här på video också, men jag låter så fail på video och har inte heller så mycket tid.
See ya later/Jossan! <3
Om utséendet på "bollen" ser ut så här är den perfekt/bra/time to go! :D
Så här ska resultatet nog bli. Hollywood-lockar kallar jag dom för, hehe :P <3


Made my own dinner! <3

Gjorde middagen själv. Ja, det är ju inget stort att jag har gjort middagen själv, men jag har typ inget att säga just nu. Det blev en enkel middag, kycklingpytt, gott var det! Har jobbat ganska bra idag på skolan, hehe, jaja, ses! <3
/Jossan! <3

Måste säga/erkänna en sak!

Hej igen! Ja, det finns en sak som jag skulle vela berätta är att jag går på diet. Jag går inte på nån jojodiet(bantdiet), utan på massa olika samtidigt, t.ex:fettdieten(man ska undvika fett så mycket så möjligt), förbränningsdieten(man äter mat som förbränner fett på kroppen), specialkostdieten(man äter mat som ger dig bättre kontroll över ditt överätande) och m.m.f. Jag går även på detox(man undviket light-varor och godsaker som t.ex kakaor el. chips), tränar 1 tim per dag, ger mig belöningar på lördagar om vardagarna har gått bra. Små-och överäter inte.
Jupp, i said it och den/dom här dieten/dieterna är inte dålig/dåliga på nått sätt! <3
See ya later/Jossan! <3 ;)

Shopping

Har varit och shoppat idag men jag kan jag tar bilder på dem när jag kommer hem för att jag är ej hemma nu.
LOTS OF LOVE! /RUTA

Natruly me! <3

Good morning everybody! Har precis hoppar ut ur duschen och här är en bild på halva naturliga jag. Har det lite problem med acne, men det är faktiskt inte så dåligt som ni tror, hehe. Ska städa rummet om en liten stund, gör det en gång i veckan!
Ses ya later/Jossan! <3

Myskväll! <3

Ska ha myskväll och se på underworld:evelution. Okej, Underworld:evelution är inte precis en mysfilm, men GAAANSKA bra och även en hel del läskig. Om ni skulle vela se den så är den på tv6 22:00. Om man är ganska lättskrämd och inte tycker om skräckfilmer eller inte får se den så rekommenderar jag att inte se den.
jaja, Ses imorrn/Jossan <3 <3 ;)
Looks pretty scary! :P

BRÅÅÅÅK :(

Hej bloggen! Var ett tag sen...igen, hehe! Har varit bråk mellan mig och min kompis idag(som jag nu inte är vän med längre. Tänker inte berätta varför. Haft en asjobbig vecka med MASSA läxoroch nu är det äntligen helg. YEY :D Hoppas ni har haft det bra ock hoppas att ni kommer ha bra i helgen.
Ses sen/Jossan! <3
Var lite risig i håret och blek, men ho da hell care! <3 lol :P

Läxor :(

Hej bloggen!  var ett litet tag sen jag skrev nått på bloggen, men nu är jag tillbaka. Har haft en ganska jobbig dag: Klev upp kl 6:00. Jag brukar få skjus av min mattelärare, men idag fick jag inte plats så jag fick ta bussen(blev samma sak på vägen hem). Direkt när jag kom hem(16:30) skulle jag träna in dom franska verben till provet som vi har IMORRN och kl 17:30 åkte jag till midgårdsskolan för att spela tvärflöjt. Efter det var det hemmåt och fortsätta träna på verben. GUU VILKEN DAG, men är äntligen klar. Ska se på famaliy guy som börjar snart.
Ses kanske imorrn om jag inte har läxor(som jag slår vad om att jag har) /Jossan! <3

Många läxer :(

Har så många läxer och jag ska börja göra de idag och det är jätte mycket får nästan huvudvärk.
Men ja jag måste ju görja det i allafall.


LOTS OF LOVE! /RUTA


Dagens

Dagen outfit. Förlåt alla läsare att jag inte har skrivit på länge det är mäst jossan som skriver men det ska bli en ändring.



LOTS OF LOVE! /RUTA



Paket har kommit/hämtats! YEY :D

Tjaa! Stanna hemma idag också för säkerhets skull om jag skulle typ spy på skolan(oooo, pinsamt), gick ändå på blissdance idag för jag var så taggad. Det var asroligt och lite jobbigt. Jaja. JUST DET, PAKETET! I paketet fanns ett par rosa hörlurar(love pink)som jag hade köpt på sportamore.se. Assöta o snygga!
See ya later guys/Jossan! <3

No school for me!

Jaha, blev visst att jag fick stanna hemma pga att jag mådde asilla på morgonen(gör också det nu). Det där med blissdance ska jag testa att gå på. Jag menar...det är ju bara 1 timme och det kan jag nog klara, men om jag mår illa eller har spytt redan innan vi har ågt så blir det ingen blissdance(no way). Jaja, ska vila nu. Blir typ bantadag idag för jag känner verkligen inte för att äta nått(mår lilla, ååååh).
See ya later, cuteis/Jossan! <3

Hämtar ut imorrn!

Imorrn ska min låtsaspappa hämta ut paket till mig på OKQ8 som jag vet vad det är, men jag säger det inte förnst imorrn då jag har öppnat det. Just det, jag gick inte till skolan idag pga att min lillebror spydde mitt i natten och då är det magsjuka igen. Det här är första gången jag svär på min blogg(LOL), men fy fan ta magsjuka, men mest vinterkräksjuka. Jag kunde inte sova för jag var så jävla rädd att jag skulle spy. Jag försökte roa mig med att lyssna på musik, men samtidigt skrev jag en massa saker i en anteckningbok som VEEERKLIGEN inte hjälpte. Imorrn ska jag kanske till skolan. Mamma sa att jag skulle berätta på morgonen hur jag mår och om jag mår dåligt så blir det home, men jag ska ju på blissdance imorrn. Och det som jag är/var så taggad på, men du KAAAANSKE ska spillas bort!
Detta skrev jag! LOL! :P ):


Imorrn börjar skolan...igen! ):

Hej cuteis! Jaha, nu börjar skolan igen. I just want to brun up all schools in the world, men om man tänker efter så är skolan en av dom viktigaste sakerna här i livet. Utan skola så hade nog alla fått börja som horor för att man helt enkelt inte fått nån utbildning o betyg. Fast männen hade nog inte kunnat va nån hora, så dom jobbar nog meeed...njaa, nått som man kan börja med hur som helst. Te.x gatutiggare/luffare(LOL).
Jaja, men då har jag några tips för hur man kan "överleva" ända fram till sportlovet, påsklovet o.s.v.
1. Tänk positivt!
Försök att fokusera på det som är positivt i din tillvaro. Om du inte gör det finns det risk att du gräver ner dig i de negativa tankarna.
2. Rör på dig!
Träning frigör edofiner i kroppen som får dig att må bättre. Det menas med att det gör dig piggare o friskare och dessutom....regelbunden motion stärker imunförsvaret.
3. Få dagsljus!
Vi går mot ljusare tider och för varje dag blir det lite mindre mörkt ute. Försök att utnyttja de timmar av dagsljus som vi faktiskt får, te.x genom att gå ut på en promenad på lunchrasterna.
4. Återhämta dig!
Se till att unna dig återhämtning. Gör det mysigt hemma med tända ljus, ta ett bad, läs en bra bok eller titta på en bra film.
O_O-???(eee...lol)
Hope it will work. Love ya all/Jossan! <3
P.S: Jag kommer inte kunna blogga lika mycket nu när skolan börjar igen, men jag finns iallafall! hehe <3 :P

Mitt livs jobbigaste uppgift...hittills

Hejhej! asså, gissa va min mamma gav mig och min lillebrosha för upppgift? Jo, vi skulle gräva ut all snö ur våran studsmatta som hade hamnat i den. Det var typ 2, 5 m djup snö som VI skulle gräva bort med bara händer för om vi använder en spade så kan det hända att det blir hål i studsmattan. Vi höll på att dö, men just nu så tar vi en paus och gör resten sen...som då är typ 1 m till och det som är på kanterna på studsmattan. PUST!! D: )X ):

The tourist

Har nyss kommit från bion och jag har sett The tourist  den är helt bra, ni borde se den. Förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag lovar att jag ska skriva så mycket jag kan.


Och jag vill svara på en fråga från Mercy : fråga
mercy <3  ([email protected]) om Dagens outfit + Facelook:
kan du göra en video på smink som du har?


Svar: Jag ska göra det så snart så möjligt.

Om ni vill fråga mig eller Jossan så är det bara att kommentera.



LOTS OF LOVE! /RUTA
07 Januari, 22:46






Lördags kvällen blir...

Ikväll så blir det mys vid tv:en. Ska se på Jack tucker must die och äta lite godis. En asbra film som jag rekommenderar att se i kväll. Take your chanse now and see it, på tv4 kl 21:30-23:30!
See ya tomorrow, good night/jossan! <3

Dagens outfit!

hi there cuteis! Här kommer en snabbtitt av dagens outfit.
Tröja-gina tricot
byxor-h&m
jaja, ska spela sims 3 nu. var typ 2-3 mån sen jag spelade det. hehe, lol!
see ya later/ jossan

Blissdance! lol

Ska börja på blissdance på träna(en ställe i umeå). Om det är nån som går på blissdance el. har gått så kan ni säga/varna mig om hur det är, om det är svårt eller nått annat!
See ya MAYBE later/jossan

Varit i holmsund!

Hello everyboooody!
Varit på storsjöhallen i holmsund idag. Det var asroligt, men VI var inte där så länge dessutom så var det askallt i vattnet! hehe :9
See ya later/Jossan! <3

Ny design

Håller på att göra en ny design så ni får vänta en lite tag men den blir super bra!!
LOTS OF LOVE! /RUTA

Dagens outfit!

Hi cuteis! Här är dagens outfit. Enkel huh? ;)




Min

Min nya älskling mobil alltså här är den!!
LOTS OF LOVE! /RUTA

Min sötaste sessa!! LOVE YA!! <3 <3 :D


Dagens outfit och hairstyle!(no way that i show my face)


Så får du vackra naglar och mjuka händer!!! <3

Är dina naglar sköra och bryts lätt av på vinter eller är dina händer torra och bildar lätt sår? då har har jag/vi 3 bra tips om hur man tar hand om sina naglar/händer:
1. GÖR EN EGEN MANIKYR!
Istället för att slösa bort en massa pengar på manikyrer, så kan du göra din egen. Förts så tar du bara och spolar upp vatten i ett handfat(vattnet ska va varmt o skönt)sedan häller du i en liten gnutta olivolja och tvål. lägg ner händerna i vattnet och låt dom ligga i ca 15 min. Efter 15 min ska du börja massera dom(väldigt enkelt, det är som att massera fötter). När du sedan är klar med masseringen så återstår bara att smörja in händerna med en fet handkräm, massera in det lite på naglarna!!
2. HA...ALLTID...PÅ...DIG...VANTAR!
Nu när det är kallt o så, ska man ju förstås ha vantar, men flesta brukar skippa det har jag märkt. Gör inte det(om du nu gör det). Vantar är viktigare än du tror. Det är inte bara för att dom håller dina händer varma, utan också för att dom håller kvar fukten på dina händer som dom behöver för att inte bli torra och nariga. Så om du nu undrar vrf dina händer inte håller sig mjuka o släta, är det för att du inte använder vantar. har dom alltid på/med dig!!
3. VARFÖR ÄR OLIVOLJA SÅ BRA FÖR NAGLARNA/HUDEN?
Jo, det är för att all slags olja är bra för händerna, men olivolja är mest skonsam mot torra, sköra naglar, händer, ben o.s.v(kan även ha det i ansiktet om du har fjällig o torr hud i ansiktet). Olivolja är mycket fet och som det står på 1:an-använd en fet handkräm-man kan nästan säga att olivolja är en slags handkräm. Och en väldigt skonsam kräm!! hehe!
Ok. Det var allt för den här gången. Kommer med fler tips nån annan gång!
LOVE YA GUYS/JRmode! ;)

Dagens outfit + Facelook

Hej där, tänkte lägga ut dagens outfit och facelook !!


LOTS OF LOVE! /RUTA

dagens outfit! <3

hej! här kommer dagens outfit!! Ganska enkel, hehe!!! ;) <3skjorta-JC  legg-jeans-H&M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0