Imorrn börjar skolan...igen! ):

Hej cuteis! Jaha, nu börjar skolan igen. I just want to brun up all schools in the world, men om man tänker efter så är skolan en av dom viktigaste sakerna här i livet. Utan skola så hade nog alla fått börja som horor för att man helt enkelt inte fått nån utbildning o betyg. Fast männen hade nog inte kunnat va nån hora, så dom jobbar nog meeed...njaa, nått som man kan börja med hur som helst. Te.x gatutiggare/luffare(LOL).
Jaja, men då har jag några tips för hur man kan "överleva" ända fram till sportlovet, påsklovet o.s.v.
1. Tänk positivt!
Försök att fokusera på det som är positivt i din tillvaro. Om du inte gör det finns det risk att du gräver ner dig i de negativa tankarna.
2. Rör på dig!
Träning frigör edofiner i kroppen som får dig att må bättre. Det menas med att det gör dig piggare o friskare och dessutom....regelbunden motion stärker imunförsvaret.
3. Få dagsljus!
Vi går mot ljusare tider och för varje dag blir det lite mindre mörkt ute. Försök att utnyttja de timmar av dagsljus som vi faktiskt får, te.x genom att gå ut på en promenad på lunchrasterna.
4. Återhämta dig!
Se till att unna dig återhämtning. Gör det mysigt hemma med tända ljus, ta ett bad, läs en bra bok eller titta på en bra film.
O_O-???(eee...lol)
Hope it will work. Love ya all/Jossan! <3
P.S: Jag kommer inte kunna blogga lika mycket nu när skolan börjar igen, men jag finns iallafall! hehe <3 :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0