Så får du vackra naglar och mjuka händer!!! <3

Är dina naglar sköra och bryts lätt av på vinter eller är dina händer torra och bildar lätt sår? då har har jag/vi 3 bra tips om hur man tar hand om sina naglar/händer:
1. GÖR EN EGEN MANIKYR!
Istället för att slösa bort en massa pengar på manikyrer, så kan du göra din egen. Förts så tar du bara och spolar upp vatten i ett handfat(vattnet ska va varmt o skönt)sedan häller du i en liten gnutta olivolja och tvål. lägg ner händerna i vattnet och låt dom ligga i ca 15 min. Efter 15 min ska du börja massera dom(väldigt enkelt, det är som att massera fötter). När du sedan är klar med masseringen så återstår bara att smörja in händerna med en fet handkräm, massera in det lite på naglarna!!
2. HA...ALLTID...PÅ...DIG...VANTAR!
Nu när det är kallt o så, ska man ju förstås ha vantar, men flesta brukar skippa det har jag märkt. Gör inte det(om du nu gör det). Vantar är viktigare än du tror. Det är inte bara för att dom håller dina händer varma, utan också för att dom håller kvar fukten på dina händer som dom behöver för att inte bli torra och nariga. Så om du nu undrar vrf dina händer inte håller sig mjuka o släta, är det för att du inte använder vantar. har dom alltid på/med dig!!
3. VARFÖR ÄR OLIVOLJA SÅ BRA FÖR NAGLARNA/HUDEN?
Jo, det är för att all slags olja är bra för händerna, men olivolja är mest skonsam mot torra, sköra naglar, händer, ben o.s.v(kan även ha det i ansiktet om du har fjällig o torr hud i ansiktet). Olivolja är mycket fet och som det står på 1:an-använd en fet handkräm-man kan nästan säga att olivolja är en slags handkräm. Och en väldigt skonsam kräm!! hehe!
Ok. Det var allt för den här gången. Kommer med fler tips nån annan gång!
LOVE YA GUYS/JRmode! ;)

Kommentarer
Postat av: mercy <3

nice

2011-01-07 @ 22:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0