Movie tonight!

Hej bloggen! Har ni inte nått o se ikväll? Då har jag EN film som råd att se ikväll 21:00 på 6an. Mumien-återkomnsten. Har sett det typ 100 gånger, men den är ju ganska bra och för er som aldrig har sett den så handlar det om en man(vet inte nån av namnen av nån i filmen, håller inte reda på sånt o behöver inte heller)och han fur o son som har det lyckligt i london, men senare så väcks mumien Imhoet(ända namnet jag vet)som väcks till liv..igen. Den här gången kommer han till London och kidnappar sonen då, men varför? Jo, för att han satt på sig ett "armband" som hans pappa hade tagit med sig efter en resa i egypten som bärdes av skorpionkungen som levde....ja, för mycket länge sen och det "armbandet" kan ge all makt i världen. Nu måste han pappa hitta honom och få av det där "armbandet" innan 3:dje dagen hans son har haft på sig den ocg den går bara att få av genom att gå till templet som skorpionkungen bodde i!
Asspännande, men om du ärkänslig för monster så ska du inte se den. Det är alltså mumier i filmen som kan va skrämmande för känsligare tittare!
See ya later/Jossan! <3
Här har vi te.x en skrämmande scen! :(

Kommentarer
Postat av: Ängla! <3

Har sett den filmen många gånger, den är inte så läskig, men första gången jag såg den så var den faktiskt ganska läskig!! :(

puss och Kram! <3

2011-03-31 @ 16:02:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0