Godnatt!

Godnatt! Nu ska jag gå och lägga mig. Det får bli ett snabbt inlägg för  att jag måste hinna att gå och lägga min min regelbunda tid jag har bestämt. Det är så att jag ska gå och lägga mig 21:50 och vakna 05:30(O_O). Måste dra, ses
/Jossan! <3
P.s: Guu, känner mig lika stressig som om det var typ 15 min tills mitt plan till tex venedig skulle åka och jag hade inte ens packat hälften av allt jag skulle ha med mig, haha, lol :P

Home after school!

Hej! Jag är tillbaka nu efter min första dag efter påsklovet. Hoppas ni andra som varit i skolan också har haft det bra. För er som är sjuka...krya på er.
Har inte hänt nån mycket i skolan, bara som en helt vanlig en. Efter skolan fick jag skjus hem av min kompis Louise. Har inget mer att berätta just nu, så vi ses vell senare och ha en fortsatt trevlig dag!
See ya later/Jossan! <3

Gomorron+skola <3

Godmorgon alla bloggisläsare! Nu är det skola igen och det är inte nått som jag har längtat till :( men jaja, som jag sa förut, tiden måste ju komma närmare sommarlovet som är en bra fördel. Nu har dom börjat med posten igen. Visst, posten får aldrig ledigt, men att lägga/skicka paket i brevlådan det brukar inte skickas när det är tex jul elller påsk. Då när posten har börjat lägga paket igen i brevlådorna så kommer nog mitt spel den här veckan. Har ju också berättat att jag ska få det i brevlåden om 1-3 dar. Guu, längtar.
Nu håller jag på att babbla, haha.
See ya after school/Jossan! <3
Här kommer dagens outfit+facelook!



Godmorgon!

Godmorron alla söta läsare! Sovit gott? Jag gick och la mig ca. 23:30 igår och klev upp 06:00. Va är det som händer med mig? Gåro lägger mig sent, men vaknar ändå tidigt. Jaja, just det, idag är det sista dagen innan skolan börjar igen. JIPPI....ne skojja bara. Det är ju trist, men världens dagar måste ju gå på. iallafall så det blir varmare och så vi kommer närmare sommarlovet. Det är iallafall en bra fördel, hehe!!
Idag är det också väldigt varmt ute, men inte precis lika varmt som igår. Det duger nog ändå för att sola.
Meen..vi ses sen. Ha en fortsatt trevlig morron/Jossan! <3
Sarafina hälsar godmorgon. ett ganska trött gomorgon, hehe(aaaww)!

Godnatt+Tips!

Godnatt alla söta bloggläsare! Jag tänkte ger ett tips innan jag kryper ner under täcket, hehe. Föresten, Ruta är TILLBAAKA, YEEEY!! Passar på att säga godnatt till dig också nu ;)
Jaja, tips, coming right up!
/Jossan! <3
Detta blir ett kort tips, men det är hur man får en felfri hud!
Ät bara...
-spenat
-alla slags Nötter
-alla slags frön
-olja(helst olivolja)
-vitlök(ej tilllagad på nått sätt, tex stekt. Det bränner bort allt bra som finns i den)
-Alot of water, hehe(frukter o grönt som innehåller än hel del vatten. apelsin, vattenmelon, gurka och tomat)
-Baljväxter
Allt detta tillsammans ger: Högre ph-värde, balanserad hy, stärker cellmembranen(så kroppen håller vätskan inom sig)och också viktigt om du verkligen att det också ska funka för finnarna, så få inte bara i dig kranvatten, utan även grönt. Vatten som finns i grönt tränger sig in i huden mycket lättare än kranvatten!

Dagens

Hej hej alla där förlåt att jag inte har skrivit på länge, jag har haft mycket att göra men nu är jag tillbaka och här får ni dagens outfit och facelook.
Dagens
linne H&M shorts Only och skorna som jag hade var rosa convers(inte äkta) som jag fick av mamma.
Facelook


ha en bra kväll men vädret ser mer ut som dag ganska soligt här.... Puss/RUTA

Svar på tal!!

Hej igen inte så mycket senare!! Jag hade tänkt att jag ska få svara på frågorna på inlägget "frågestund".
Här kommer frågorna:

1. fråga av Jenni: Hur lång är du? Undrar det för att du ser inte så lång ut för din ålder och är du stolt för din längd?
Svar: Jag är 159 cm. Jag är 1 cm längre än min kompis Mercy som är 15(jag 13). Jag är otroligt stolt över min längd, har aldrig varit bekymrad över den!
2. Fråga av Angelica: Vilka bloggar läser du?
Svar: Foki, mickizmood och eemsn! Om ni trodde kissies så Då hade ni 200% fel. Noo way!!
3. Fråga av Ängla: Vrf började du blogga? eller ja...du och ruta?
Svar: VI började blogga för att det skulle få va kul. Inte för nån massa pengar och så!
4. Fråga av Helena: När kommer igentligen Ruta tillbaka då?
Svar: Det vet jag tyvär inte och jag undrar samma sak, men snart måste hon vell komma tillbaka, var är hon?!
5. Fråga av Josefine: Hur sminkar du dig?
Svar: Jag gör allt för att försöka få upp en videoinlägg på bloggen, men det funkar inte. Jag ska försöka göra allt för att ge alla som vill se hur jag sminkar mig, ett bra svar!
6. Fråga av Louisa: Är det jobbigt att ha så långt hår som du har och hur får du ditt hår så fint?
Svar: Jupp, skärskilt att tvätta det. Jag hade tänkt att klippa upp det ganska mycket nästa gång jag går till frissan. Mitt hår, hur jag får det så fint? vårdar det eller va hade du tänkt för svar?
7.  Fråga av Nora: Vilket slags smink använder du när du sminkar dig(vardag alltså)?
Svar: Jag kan visa bilder på det senare idag för jag har inte bilder på det just nu och så hittar jag inte min usb-kabel, men den kommer nog fram snart, hehe!
Nästa frågestund kommer nog imitten av nästa vecka och nu får ni ha det så bra så. Hoppas ni också hade en underbar påsk!
See ya later/Jossan! <3

Goodmorning!

Morning morning friends!! Sovit gott? Jag gick och la mig vid 00:30 igår/idag och klev ändå upp 07:15. That's sick, haha!! Förlåt för att ha varit så seg med att blogga men jag har ju firat påsk med familjen och så har det ju varit ett så underbart väder hela helgen. Igår var det jättevarmt på min balkong. Det var typ 24-28+. Sooo AWSOME!!
Hoppas det har varit varmt där ni bloggläsare bor.
Jaja, men nu ska jag dra ut i det sjuk vackra vädret.
See ya later/Jossan! <3
Old one, but ho da hell care!!

Ska se på film! :D

Hej igen inte så mycket senare, hehe! Ska se på king kong nu. Kanske inte det största att berätta om, men jag ville skriva upp om det så ni vet när och på vilken kanal den börjar. Den börjar på 6an 19:00(NUUU!!). Bra film, lite läskig ibland. Många har nog sett den och alla har hörtalas som king kong(vem har inte gjort det)!!
See ya later/Jossan! <3

Min lillebroschas presenter!

Hej! Jag lovade ju att jag skulle visa min lillebroschas presenter han fick när han fyllde år igår.
Here are they! Föresten, det här spelet final fantasy xiii som jag gjorde ett inlägg om för några dagar sen, det ska jag få. Mamma betällde det på cdon.com och det ska komma om drygt 2 veckor. Guu, va glad jag blev och guu, va jag längtar.
See ya later/Jossan! <3
Filmen "dumma mej"(nu för tiden tycker jag att man ger filmer så konstiga namn, fast det finns en film
som har ett ännu konstigare namn. Den heter "Det regnar köttbullar". Många har nog hörtalas som den filmen)!
En ny/till spelkonsol till ps3:et och Ps3-spelet Star wars III-the clone wars. Markus gillar dom här lego starwars-spelen en hel del, hihi ;)
En mp3 eller om det kan va en mp4, inte säker. Inte så bra på sånt där!
Sist, men inte minst, ett syklop!

Firandet! <3

Hej alla söta bloggläsare! Firandet av Min lillebror Markus skulle jag ju berätta om och jag fick bara en bild(eller ja, men mamma tog den)för att jag var på dåligt humör då pga mamma:( Men jaja, en är bättre än inget. Presenterna kommer jag visa imorrn på "morgon-inlägget". Här är bilden!
Just det, det blir inga mer inlägg för den här dagen/kvällen så då kan jag ju renare sagt bara säga-Godnatt och dröm sött.
See ya tomorrow morning/Jossan! <3
Grattis min lilla uppnosiga, söta broscha(Haha, ja han är ju inte precis uppnosig, men ibland och halva jag vart med på bilden. Ville inte va med, men det vart så)!

Godmorgon och GRAAAATIIS LILLBROSCHAN!

Hej och gomorron bloggläsare! Sovit gott? Ja, hoppas det, hehe. Klev upp typ 08:30 idag, var inte särskligt trött och min mamma hade redan klivit upp typ 45 min tidigare än mig och gjorde i ordning resten av tårtan. Det är ju så för er som inte har sett det förra inlägget: Min LILLEBROSCHA FYLLER ÅÅÅR IDAG!! Jag kommer med lite bilder senare idag av hans firande och va han fick, hehe.
Ses sen och ha en fortsatt trevlig morgon/Jossan! <3

Natti natti+inge tips :(

Godnatt söta bloggisläsare! Nu ska jag hoppa ner i sängen om en stund, ska först bara tvätta ansiktet och borsta tänder. Imorrn fyller min lillebror år. YEEEY, GRATTIS I CA. 1, 5 TIMMES FÖRSKOTT. Han fyller 10 år jag säger allt att han har önskat sig mycket. Min mamma, Angelina o jag håller på med förberedelsen till hans firande, fast jag stack där ifrån till detta. Meeeen nii få ha det så bra, så ses vi imorrn och så måste jag ju tyvär påminnaom att det inte blir nått tips idag. Jag hittar inget bra, har inget bra o.s.v. Jag kommer med nått tips..nån gång, men det ska nog iallafall bli den här veckan, hehe.
Well, sleep well/Jossan! <3
Haha, gjorde den här för typ 1-2 år sen!

Godmorgon+vaccin!

Morning morning friends! Sovit gott? Jag har sovit ganska bra, fast var döende på morgon. Det var 8 som jag klev upp. Det var för att 1. Jag kände nte för att sova nån mer även om jag var döende och 2. Jag och resten av familjen skulle ta vaccin. Vaccinet skulle vi ha för att den 15 maj ska vi till TURKIET. AAAA,  jag är så taggad även om det är nästan en månad kvar. Ska nån av er läsare åka utomlands det här året?
JUst nu så känns det som jag har träningvärk i vänstra armen(pga av sprutan), men det går nog över det är bara så jobbigt att arbeta med ticepsmusklerna i armen(som jag gör nu litegrann). Jaja, nu ska jag göra läxor o reda så vi ses sen babyes!
Lost, lost of love/Jossan! <3

Lillsyrran var på kalas <3

Hej babes! Jag skulle ju göra ett till inlägg som jag lova och då tänkte jag berätta om att min lillasyster har varit på många kalas förra veckan och jag har bara tagit bild av det senaste kalastet. Det var i lördags då hon skulle på kalas till sin vän Maja. Jag fick sminka henne lite av mamma, tom lite mascara fick jag sätta på, men det var extremt lite och det gick bra sen var det bara färgglag ögonskugga(vit, stark gul och varm rosa)och lite brun puder på kinder, näsa och panna sen var det bara att sätta på nått fint, hår and you'er ready to go. Ok, nu kände det som att jag skrev nått tips om hur man kan se ut till kalas, haha, lol. JUST DET, har inte skrivit nått tips på länge nu, men jag lovar ett skriva det innan jag går till sängs!
See ya later/Jossan! <3
Min lilla sessa ska på kalas, yeeey(O_O-?)
Efter kalas, hehe!

Förlåt för att inte bloggat! :(

Hej alla söööta, guuuliiiga bloggläsare! Misst me? Har varit borta ett bra tag nu, sorry för det. Orsaken till det är att jag har haft så lite blogglust dom senaste dagarna. Konsentrerade mig istället på att va ute i det underbara vårvädret! GUUU, så jävla skönt med soool. Var asskönt väder idag. Var på min balkong och sola, fast knappast med bikini/bara underkläder för så varmt var det ju verkligen inte, men iallafall ett på sköna, enkla årkläder(Kan visa dom senare)!
Har några bilder från idag. Hoppas ni också har haft det varmt o skönt hos er!
Have a great evning/Jossan! <3
OOO, kolla små knoppar börjar växa ut på hallonkvistarna ,eller va man nu ska kalla dom,
har börjat växa ut på våran(jag o min familjs)lilla trädgård på balkongen, älskar hallon! <3

Ska hänga med ett nytt spel! :D

Hej bloggläsare! Haft en bra dag? Jag har haft en bar dag och nu är det PÅSKLOV!! YEEEY, JIPPI! Det är så att enligt min skola så är det så att på vår skola så är inte den sista skoldagen innan påsklov imorrn(fredag), utan idag(torsdag). Jaja, just det, skulle berätta om att jag ska hänga med/spela ett spel som är ganska nytt. Kom ut i september 2010, så det är ju ingte ens 1 år gammalt. Det heter final fantasy xiii. Det finns över 12 andra spel/delar av det, men jag orkar inte hänga med alla delar så jag tar den senaste. Har titta på gamplay på utube och det verkar ganska roligt. Det är nog många som har hörtalas om spelet, men om det är nån som läser det här och spelar eller har spelat final fantasy xiii, säg om det verkligen är kul och spännande!
See ya later my beautys/Jossan! <3


Godmorgon!

Goodmorning friends! Hoppas ni har sovit gott och drömt sött. Jag ska dra till skolan om ungefär 40 minuter, så då tänkte jag på att göra ett inlägg innan jag drar.
Har inte så mycket mer att säga än att ha en trevlig dag!
See ya after school/Jossan! <3
Dagens outfit+facelook

Asgo dag har det varit!

Hej bloggisläsare! Hoppas ni har haft en so great day, för jag har haft det. Ja, skolan har ju varit bra, men va jag pratar om är vädret. Det har varit toppenväder idag. Soligt, varmt och man svettades med jacka på. Var runt 16-22+. Jag tittade på vädret och det kommer va ännu vamare imorrn, så jag tänkt KAAANSKE cykla till skolan imorrn.
Vi får se och imorrn är det sista dan innan påsklovet, JIPPIIII!! JUst det, efter påskolvet så är det ju typ 2 månader kvar till sommarlovet, AWSOME! Var ute på gården av glädje att det är snart sommmar och med bar outfiten(som ni hittar på inlägget före det här)och skor, förstås!
Jaja, blablabla, Ses mina solstrålar och passa på att dra ut till det lilla soljus som finns kvar(just nu alltså och om det nu finns där du bor just nu)!
/Jossan! <3 ;)

Morning morning friends! ;)

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott och även drömt sött!
Idag ska jag ha fysikprov i skolan och jag har bara träna lite:( men jag känner ända att det kommer gå bra.
Har inte så mycket mer att säga än att ha en fortsatt trevil morgon/dag. För er som är sjuka...kry på er! <3
See ya after school/Jossan!
Facelook+outfit

NU:

Nu ska jag till sängs och hoppas att sova gott då. Ni får också sova gott och mest av allt...drömma länge och sött. Be happy for that one you are! Kommer tyvär inte med nått tips idag, har inget bra eller nytt!
See ya tomorrow/Jossan! <3

Gomorgon!

Gomorron bloggisläsare! Hoppas ni har sovit gott och även drömt sött. Jag har sovit ganska bra, men jag är iallafall på G för att ha sovit bra, hehe! NU...har jag tagit en bild på mig och NU....är den precis här nedanför. Nu ska jag dra till skolan om typ en kvart, så nu måste jag dra.
See ya later and have a great schoolday/Jossan! <3
P.s:för er som är sjuk...krya på er! <3 <3
Outfit och facelook

Godnatt+tips!

Hej alla sötisar! Misst me, well you don't need to do that, but if u want! Jaja, det blev inget foto på mig idag, men imorrn, då lovar jag på stort, stort hedersord. När som helst imorrn kommer jag upp på bloggen!
Nu kommer föresten 2 olika tips.
1. Visst är du nöjd med dig själv. Är du nöjd med dina bröst? Om du inte är så har jag tipset till putiga bröst.
Det ända du behöver göra är att om du går på en fettsnål diet så sluta med det. Brösten består mest av fett och det är fettet som du har fått i sig som dom har fått sin storlek av. Du behöver inte äta nån onyttiga/ohälsosamma fetter(iallafall inte så mycket), men att äta mättande fett så får du nog dina bröst(till sommar). Det som innehåller mest mättande fetter är avokado, nötter, fisk och olja.
2. Om du vill att ditt smink ska hålla bättre och längre så ska du bara spraya på vilken hårspray som helst i ansiktet. Kom bara ihåg att spraya ett så tunt lger som möjligt så att det inte blir "blött" i ansiktet och det börja svida i ögen. Då vill du vell nog bara pressa ditt ansikte mot en handduk eller nått så smiket smeter ut sig(kom även ihåg att ha stängd mun och ögon bär du gör det)!
Dröm så sött som ni kan inatt och sov också jädrigt gött
Sweeta deams and kisskiss/Jossan! <3

Godnatt!

Godnatt alla söta bloggläsare! Idag så har jag tyvär inget tips, men det kommer nog imorrn istället. Jag tänkte också att imorrn att jag skulle ta ett foto innan jag drar till skolan...om jag hinner, men jag ska försöka hinna, för er skull!
Puss puss och sov sött/Jossan! <3

Vårstädning=dryyyyyygt! :(

Hej alla söta bloggläsare! Hoppas dagen har varit bra för er hittils, min har varit sådär. Idag så gäller det vårstädning för min familj, alltså, slänga eller/och lägga undan som är för varma nu och städa som vanligt överallt, inte så mycket mer. Imorrn är det skola igen och snart är det ju påsk, yey, jippi!
Have nothing more to say, so see ya later and have a good day/Jossan! <3

Godmorgon!

Gomorron mina sjusovare, eller jag också då, haha! Jaja, har sovit gott och hoppas att ni också har gjort det. Den där joggingturen gav mig ingen träningsvärk, utan min kropp blev slapp istället så nu kommer jag va utmattad hela dagen(alltså mina muskler är jätteslöa och man känner sig som dom hära geleleksakerna man kan köpa bland  tuggummiaoutomaterna).
Idag ska jag inte göra så mycket än att gå på filmkväll med louise och några andra kompisar!
vad ska ni bloggläsare gör idag då?

Godnatt+tips!

Godnatt alla sötisar! <3
Nu innan sängen så ska jag bara komma med dagens tips och så ses vi imorrn och med mycket fart på mitt bloggande då, haha, men ses imorrn och dröm sött mina små törtorduvor!
Hur man får en kyssbar solbränna i sommar/vår!
Detta låter enkelt att uppnå, men är ganska svårt på ett specielt sätt-Det du behöver göra är att äta en massa frukt och grönt och då menar jag massor. Den mest effektiva grönsaken för den perfekta solbrännan är moroten. Ät minst
4-5 morötter per dag. Mest effektiva frukten vet jag ej:(.
Lycka till ;)
p.s: resultatet får man inte förnst efter 2 månader så börja nu vet jag, hehe!

Haft världens jobbigaste dag/kväll :(

Hej bloggen! Har inte bloggat på hela dagen för att jag har varit hemma högst 1 timme idag om vi inte gils med tiden som var innan jag kom hem senast som var för typ 10 min. Det var först och främst skola sen så åkte jag och louise ner till stan. Jag köpte ett par nys solbrillor och två naglack på bikbok för 80 kr. inte dåligt, va. Är ju fortfarande rea på en del saker, hehe. Jaja, sen gick vi på subway för att äte lite MIDDAG sen så ringde Louise efter 3 av hennes killkompisar och undra om dom ville träffa mig och henne. Jag hade ju aldrig sett dom, men det är ju ganska nice att få möta nån ny. När dom kom så gick vi runt på butiker som inte killarna(som då hette Jonas, Markus och Andres)gilla, te.x Glitter ocg ginatricot. Vi satte oss på renmarkstorget och snacka sen och därefter så åkte jag och louise hem. 10 min efter att jade kommit hem så ringde hon och fråga om vi kunde gå ut och jogga. Svara ja och vi sprang från v ersboda-mariehem C(ca. 6 km). Hem orkade vi inte så vi tog bussen hem.
Iallafall, här är grejerna som jag köpte på stan!
2 för 20 :O
70 kr :O
SUBWAY! <3
Ses sen och...just det, skulle ju visa resten av plaggen som jag fick. Guu va jag känner mig
som en skrytmåns och snobb, haha!
Jaja, see ya later my beautys/Jossan! <3

Godnatt+tips!

Godnatt alla sötisar! Hoppas dagen har varit bra, det har varit bra för mig och hoppas ni kommer att sova gott och drömma sött, men jaja, nu kommer 2 tips innan mina ögon slocknar, haha!
1. Slicka inte på läpparna. Att slicka på dina läppar och sen dra bort att dreggel som kom runt läpparna må kännas mjuka en stund, men det blir det inte igentligen. När den där mjuka känslan har försvunnit så blir dina läppar torrare så slicka aldrig runt dina läppar!
2. Ett vårdande läppbalsam, som te.x lypsyl, ger dina läppar den fukt och fett de behöver för att bli mjuka igen. Ha den alltid med dig, vart du än går för att applicer vid te.x: efter du har ätit eller är ute. För extra vård vid läppbalsam så ska du applicera det precis innan du går och lägger dig så vaknar du med mjuka läppar.
3. Gör en egen liten hemmakur. Använd olivolja, honung eller aloe som du applicerar på läpparna och sedan tar bort efter ca 3 min. Alla kurerna sägs vara toppen för att göra läpparna mjuka igen och återfukta sig!
Tyvär så hittade jag inga fler bar tips i min "bok"som jag har skrivit ner massor med tips som har med allt att göra!
Well, see ya tomorrow/Jossan! <3

Thank you so much mami!! <3 <3 :D

Hej igen! Nu kommer den andra(tredje)grejen-Igår och i förgår gav min mamma kläder till mig eftersom jag behöver till sommar(så då var en del sommarkläder)och för att det var rea, iallafall andra dagen hon köpte kläder. Det var så att hon var på BikBok och det var fullporppat. Man var tvungen att be att folk ska flytta sig för att komma fram i affären(som inte händer ofta)och kön var aslång. När hon kom fram så stog det på en skylt att det var hava prsiet på allt så då kunde ju mamma förstå att det var så mycket folk där. I kassan så fick man ett par gratis leggins!
Här kommer klädererna, fast alla kläder är inte med pga att flesta plagg har hamnat i tvätten!
Bikbok
Shortsen är från JC, legginsen från bikbok och det var dom som man fick i kassan
Nu kommer dagens outfit(haha, ser ut som att jag har stake, men det är bara dragkedjan på shortsen som har "lagt"sig på nått konstigt sätt, lol alltså, 110% lol)
Dagens tips(2)kommer så snart så
See ya VERY soon guys/Jossan! <3

Vårdcentralen igår!

Hej alla bloggisläsare! Hur mår ni, förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men det är för att jag har varit sjuk och inte haft tid heller:(. Men jaja, det glömmer vi nu. Det har hänt en hel del under den tiden jag inte har bloggat så jag tänkte att jag tar upp en sak i varje inlägg så nästa kommer om typ i timme, kanske längre.
Ok, den förtsa saken-När jag kom till vårdcentralen så fick jag ju som vanligt vänta och sen så kom "läkaren". HON sa att det var ringorm, men när hennes kollega fick kolla på det så sa hon att ringorm brukar va rödare och det var då dom inte visste va det var. Det ända dom visst var att det var ett eksem som kunde botas om man använder...
Det skulle försvinna inom en vecka sa hon. Sen kan jag också berätta en kort sak att igår när jag skulle ta ett äpple(här hemma)så upptäckte jag när jag vände på det att det var en rand på den. Det var så cool och fail på samma gång. Här är en bild!
coolt/fail, va?
Ok, men ses sen då/Jossan! <3

Mooot...frissan!

Hej! Ska till frissan nu även om jag har feber, men om jag inte ta det nu så blir det inte förnst, nånstans efter sommarlovet:O. Då blir det ju självklart att jag tar idag och dessutom det var ett bra tag sen jag gick till frissan!
See ya later cuteis/Jossan! <3

Godnatt+tips!

Godnatt alla söta, trötta bloggläsare, ellerär ni ens trött?! Jaja, imorrn blir det tisdag och det sägs och det skrivs om att det är den värsta dagen i veckan(för flesta). Det är man kanske är tröttast, har sovit dåligast och blir mest tressad och den här tisdagen blir det nog så för mig. Eftersom jag har feber så ska jag stanna hemma imorrn och slappa lite och så, hihi! Just det, dagens tips, här kommer det: Ge huden näring inifrån!
1. Få i dig minst 2 liter(WTF?) vatten om dagen!
2. Broccoli innehåller mycket C-vitamin, betakaroten och fibrer och sägs vara bra mot att skydda en mot cancer. Broccoli innhåller även en hel del antioxidanter!
3. Med hälsosamt snacks, te.x nötter och frukt(på morgonen). Mandlar och valnötter innehåller omega-3 och genom att äte dom hjälper du att återfetta huden inifrån. Frukten som apelsin och kiwi innehåller massor med C-vitamin och ger dig en possitiv känsla för dig och din hud!
4. Lax innehåller en hel del omega-3-fetter(som alla vet typ), men enligt en undersökning så visar det sig att makrill innehåller mer omega-3 än lax. Om du tänker på din vikt eller vill gå ner i vikt så få i dig mycket omega-3 för det ökar på din förbränning av fett och ger huden en possitiv verkan och även på hjärnan. Som många säger: Man blir smart av fisk! haha
Om du inte vet va antioxindanter är så kan jag berätta att antioxidanter skyddar mot fria radikalier som skadar huden och påskyndar åldrande:(
Sov gott och dröm sött! <3 <3
/Jossan! <3

Halvtaskig dag! :(

Hej alla måndagskaniner! Hoppas ni har haft det bra idag för jag har haft en ganska bra dag, lite halvtaskig. Det blev lite halvtaskigt för att jag åkte ju med buss som vanligt till skolan, men sen eftr den första lektionen idag så började jag känna att min feber som jag hade i helgen börja komma tillbaka, fast ännu värre:(. Jag gick iallafall till lunchen för att se om det var bara att jag behövde lite vätska och näring i mig och det varde i ungefär en kvart, men sen kom det tillbaka igen så då sa jag till min lärare Gunilla att jag ville åka hem. Fick det och ooala..här sitter jag med slö kropp, täppt näsa, lock för öronen och irriterad hals. Bli vell kanske samma fika som igår! OOO, just det, snart är det ju påsklov och imorrn ska jag till frissan. Var ett tag sen och jag hade tänkt att klippa av en del av mitt hår. Det är ju så otroligt långt och jobbigt att ta hand om!
YeahYeah, see ya later mondaybunnys/Jossan! <3
Där slutar mitt hår! haha

Förkyld! :(

Hej sötisar! Mår ni bra? Jag gör iallafall inte det, är förlyld:( Just nu så sitter jag och äter fika, grönt te, en banan, 2 alvedon och saltat vatten. Allt detta(förutom bananen)hjälper mot förklyningen och det är därför det är en liten speciel fikastund!
Vi ses sen/Jossan! <3

Sorry folks! :(

Hej och gomorgon bloggen! Förlåt för att jag inte kom med dagens tips igår. Jag somnade precis efter sista filmen för kvällen-Familjen är värre., haha, visst såg nån av er också den, haha, asrolig! Jag har inte så mycket mer att säga än att ta upp tipset som skulle ha blivit igår, så här kommer det:
Hur man får fin/finare hud:
1. Är du stressig? Stress orsakar finnar och rynkor.
För att undvika det så kan man börja med yoga. det kan få dig att koppla av och även öka blodcirkulationen!
2. Sover du ordentligt? Sena nätter och dålig sömn ger huden ett par inbjudna finnar. Men det är inte bara det, utan det kan även göra dig stressig och om du bryr dig om din form runt magen så sov mycket för att dålig sömn ökar även på fettet runt magen!
3. Äter du mycket socker? Skippa onödigt mycket socker, för det är dåligt för tänderna, går upp i vikt och skadar även på ansiktet. Det ökar alltså med mer finnar!
4. Kom ihåg att applicera ditt UV-skydd innan ansiktskrämen!
5. Det sägs en hel del om att en bra ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor(som man kanske inte får i ungdomen, men det här är ett bar tips att komma ihåg när man blir äldre)och att göra huden fastare. Dessutom ökar både blodflödet och lymfgenomströmningen som är för huden!
Japp, det var det tipset och hoppas det hjälper!

Mysiskväll! :3

Hej min sötisar! Ska ha en riktig myskväll idag med fruuukt! Jag vet inte om jag har berättat här på bloggen att jag älskar frukt, frukt är 110% mer än godis och mitt livs föda! Ska se 2 filmer idag: rosa pantern som börjar 20:00 på tv4+ och sen familjen är värre som börjar 21:30 på 5an. Båda är komedier och jag rekommenderar att man ska se dom båda!
Ha en fortsatt trevlig kväll och så ses vi sen med ett godnatt och dagens tips!
See ya later/Jossan! <3
Har en bit mörk choklad till, yumm:)
En av mina favoritfrukter-mango, mmm(min favorit genom alla tider är vattenmelon)!

Dagens outfit! <3

Hej bloggisar!! <3
Här kommer dagens outfit!
Tröja-Gina tricot(har sagt det förut tror jag, men säger det igen).
Byxor-have no idea.
Bälte-jc, men vet inte ens om dom säljer den längre för att det var 1 år sen jag köpte den :(
See ya later/Jossan! <3
P.s: haha, ser ut som att jag är tjock, men det är bara mina bröst som gör så att det ser ut så, lol :P. Men va hade det gjort om jag hade varit lite mullig! JUST DET!!

Godmorgon!

Gomorron bloggen och bloggare, hehe!! Hoppas ni har sovit bra, har gjort det. Gick o la mig typ 00:30 och så klev jag upp 08:30. Tidigt för en helgdag, huh? Jaja, iallafall, hörrni, jag har en ganska ovanlig nyhet: Det är så att för ett par veckor så fick jag nått rött, narigt märke precis "framför" min hals. Efter ett par veckor så blev den större och nu så har den inte blivit större, utan rödare och börjat klia och svida då och då. Jag undrar om nån av er som läser det här inlägget som vat vad det är? Min mamma kolla på det och hon trodde det var psropsiasis(ni får kolla upp själv va det är, på te.x wikipedia), men dom brukar inte börja på halsen eller under halsen, utan på armarna och dessutom brukar det va mycket rödare och det är skin som går av. Mami har beställt upp en tid hos vårdsentralen för att se va det är. Hoppas det inte är psropsiasis, då kommer jag dampa loss!
Ses lite senare och ha en fortsatt trevlig morron!
By cuteis/Jossan! <3
Va ska detta likna? va? Den känns värre än va den ser ut! :O :(

Godnatt+tips!

Goodnight my tiards sweetis! Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är ÄNTLIGEN helg imorrn och då gäller det koncentration på chill, haha. Jag hade tänkt föresten på att jag ska alltid köra dagen tips innan jag går och lägger mig(då kommer det ju typ alltid bli rubriken "godnatt+tips!", haha, lol). Iallafall, här är tipset!
Tips: Så får du ett babymjuk ansikte!
1. Välj en mild ansiktstvätt som du använder morgon och kväll. Undvik tvål som kan torka ut på ansiktet och oljiga produkter som täpper igen porer!
2. Gör en ansiktsmaks en gång i veckan. Genom att skippa hudkrämer som man köper i affären eller gå till spa(som kan va dyrt), så kan man gör en egen. Det finns många olika, te.x: Avokado(mosar innehållet, smörjer in det i ansiktet och låt det sitta i ca. 4-5 min. skölj bort det, mjukt), tomat och socker(ta och skär av huvudet av en tomat och doppa den i socker. sätt tomatens huvud insmörjd med socker på ansiktet och dra runt det. Låt det sitta nån minut och skölj sedan bort. Den gör ansiktet mindre mjukt än va den är bra för att öppna porer)eller ägg(ta 2 ägg. Häll vitan i en skål och gulan i en skål sedan så tar du bara och börjar med nån av dom genom att röra runt med te.x vitan och den är klar när den är "skummig". placera vitan i ansiktet och den har torkat klart när du inte kan le längre. låter läskigt, men bra. skölj bort, mjukt)!
3. försök att inte ta bort pormaskar med fingrarna/naglarna. Då hamnar det bakterier på ansiktet som producerar mer porer. Gör istället så här:Mjuka upp huden med en blöt, varm handuk som du pressar mot ansiktet, därefter tar du en bit av en våt servett runt fingrarna(på fingertopparna du förstås oxå)och tryck försiktikt på porerna!
4. Ha en halsduk runt ansiktet när det är väldigt kallt och blåsigt ute. Huden är känslig mot kyla och då kan huden alltså torka ut väldigt lätt!
Extratips: mjuka läppar
Skydda läpparna mot oväder, som te.x regn, kyla och blåsilgt eller snöoväder. Gör det genom att använda läppsyl och/eller ha en halsduk runt munnen!
Inget mer för ikväll, just det, alltid en bild innan sängdags oxå!
Goodnight and sweet dreams/Jossan! <3

April, april, din dumma sill! haha :P

Hej bloggen och APRIL PÅ ER!! Visst vet ni att det är 1a april idag, det är då man drar ett skämt. Det som är synd är att jag inte har gjort det för att jag är sjuk och då har jag ju inte orkat träffat nån så då har jag inte blivit påträffad av nått aprilskämt av nån kompis(och inte föräldrer för dom var på jobbet o lillbroshan på skolan), som igentligen är bra. Eftersom min lillasyster oxå var/är sjuk så fick jag ta hand om henne. På morgonen så satte vi på en skiva med kesha(hon älskar keshas musik)och jag gjorde en stor frukot till oss båda. senare när min mamma o lillbrosha kom hem så sa min mamma att Markus(broshan)var intresserad att gå till bibloteket för att han hade sett en affisch som det stog att man kan komma till biblan i stan och spela willsports mellan 15:00 och 17:00. Min mamma var för trött så hon sa att jag kunde gå och spela med han där borta som jag då var tvungen till. Jag trodde det var ett aprilskämt för att en person kan ju skämta om vad som helst den 1a april, men det var det inte. Vi hade jättekul och spela upp till en timme. Det var ingen annan som kom fram och spela så vi kunde ju haft kunnat spela ända fram till 17:00, men det orkade vi inte.
När vi kom hem(som var för typ 1h och 40 min)så åt vi middag och sen dess har det inte vart nån mer!
Nu har jag inget mer att säga, men nått har jag vell sen, hihi
See ya later my beautys/Jossan! <3
Jag och Angelina äter frukost. klockan var typ 10:00!
Sarafina hade en liten morgonlur medans, aaww!! :*

RSS 2.0