Boring time right now :(

Hej alla söta läsare! Jag har astråkigt just nu. Nästan alla av mina vänner har sommarjobb, resten som inte har är på dansturné och så finns det en sista som inte är på dansturné, men hon är inte uppe i umeå, utan hon är i skåne hos sina morföräldrar. sen så finns det också inget att göra hemma. Åhhh, så uttråkad :( Detta var bara ett randominlägg för att jag har så tråkigt och....äsh, orka snacka massa random.
Ses allaihopa/Jossan! <3

Dagens look!

Hej! Det var länge sen jag kom med dagens outfit och facelook, så jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg på lilla mig idag! <3
See ya soon/Jossan! <3

Godmorgon

Morning morning alla mina pigga, friska och glada läsare. Eller ja, hoppas ni är de, haha!! Jag bloggade ju inte nått igår, men det är för att jag kollar på en animeserie hela tiden som heter Ouran highschool host club. Den är så rolig att jag inte tänker på nått annat än den. Jag rekommenderar er alla att se den. För bästa kvalité av serien gå in på http://www.animeratio.com. Här är länken till första episoden: http://www.animeratio.com/anime/ouran-high-school-host-club/episode-1.php http:// . Hope you guys like it and I'll see you beautys later/Jossan! <3

Vill inte sova i min egen säng!

Hej! Visst är det lite sent, men det är för att det sitter en läskig spindel på min kudde och det är såna spindlar jag hatar som är lite svåra att förklara på utséendet. Bara den rör sig så rycker jag till, får rysning och om jag skulle kunna få så skulle jag skrika, men det kan jag inte för då skulle jag ju vecka min mamma och hon som är en riktig lätt sovare, haha! Jag vågar inte titta på min säng, jag får bara rysningar, men jag ska försöka va modig och döda den...snart. Vågar inte ta en bild på den , föööör läääääskiiigt!!! :( D:
See ta tomorow/Jossan!

Tack mamma! <3

Hej allihopa! Haft en bra dag? Jag har haft en toppendag, men vänta, den är inte över än(mooohahahaaaa).
Idag så har jag inte gjort så mycket än att varit ute och plocka blåbär med min lillebror och lillsyrra. Blev tvingad av mamma, men jag trodde att det skulle tråkigt, men det blev ganska kul och bäst av allt-inte stycken av en enda mygga(vi var i en skog). JIPPI!! Om en stund så ska vi göra en blåbärspaj av blåbären vi plocka.
En sak till innan jag drar. Idag så fick jag av min mamma några småsaker som hon hade köpt på H&M. Det var lite smink som det var rea på. Hon tänkte att hon kunde ta chansen att köpa dom nu när det var rea.
Hon köpte en rosa rouge(Loréal paris), väldigt praktisk också eftersom den inkludera en spegel och en borste. Sen var det också två Foundations(båda från loréal paris), jag har haft båda förut. Sist, men inte minst fick jag ett läppglans(loréal paris)som är min favoläppglansfärg. Ni kanske märker att jag verkligen tycker om loréal paris och det är faktisk min favorit när det gäller smink, fast när det gäller mascaror så är det maybelline.
See ya later/Jossan! <3
P.s: Fick förstås också min kära dator tillbaks! :D

Cucumberdrink!

Hej alla söta läsare! Saknat mig? Internet hemma hos mig funkade inte så jag kunde inte blogga, men nu funkar det så det är ju tur. Iallafall, här kommer ett tips jag jättegärna vill dela med er alla. Det är en drink som är god på ett väldigt annorlunda sett, men också väldigt bra för hälsan :) Det är en gurkdrink, fast jag kallar den för cucumberdrink för jag tycker det låter bättre på engelska, hihi.
Det ända man behöver är gurka, vatten och isbitar. Och man gör så här: Fyll ett glas kallt vatten, skär upp några tunna grukringar och skär dom på mitten. Lägg dom halva gurkklyftorna i glaset. Efter det skär du upp ett par tjocka gurkringar och skär sedan dom på mitten. Dom ska du inte lägga i glaset, utan dom ska du pressa ut gurkjuice ur in till glaset. Pressa ut ca 5-10 droppar i glaset, 10 droppar ger bäst smakresultat. Lägg i ett par isbitar, dekorera drinken med en halv grukklyfta på glasets kant och ett sugrör om du vill, det är helt valfritt. Blanda runt lite i drinken och voála-den är klaaar! Hope u enjoy it!
Ha en fortsatt trevlig dag så ses vi imorrn. Det blir imorrn för att min mamma ska lämna in min dator för det verkar va nått fel med den. Den kommer tillbaka imorgon nån tid, inte riktigt säker. Will miss ya computer :(
See ya later/Jossan! <3

Nått jag vill rekommendera

Hej alla läsare! Hoppas ni har det bra. Jag ska snart gå och lägga mig för det börjar ju bli ganska sent och...just det, nu är det exakt 1 månad kvar tills skolan börjar. OH NO!!! :(
Det jag ville rekommendera om är en mousse som inte är som en vanlig mousse som man stylar till håret med och så, utan en balsammousse. Det är Nivea Volume sensation balsam. Jag tycker alla niveas hårprodukter är superbra så jag rekommenderar inte bara balsamet, utan även mycket annat(te.x Nivea volume sensation styling spray). Nivea gör även smink, men jag har aldrig testat deras sminkprodukter. Hmm...borde göra det nån gång.
Fördelar med balsamet:
-Lätt att skölja ur(används som ett vanligt balsam)
-Gör håret mjuk och lättkammat
-Ger volym till tungt, platt hår
-Vårdar fint, slitet hår
Nackdelar:
För mig, finns det inga!! haha
Ok, men mer har jag inte att komma med, så vi ses imorrn!
Sov sött, vakna blött, hehe/Jossan! <3

Besatt!!!

Hej alla söta läsare! Jag har varit borta ett bra tag nu, men jag har en orsak till det. Det är pga av att jag har blivit besatt av sims 3(drömjobb), igen. Förut så älskade jag att spela sims. Jag spela det från morgon-kväll, sen så fick jag nog på det och tyckte det börja bli tråkigt bara av att spela nån minut. Jag glömde bort det ett par månader, men nu är jag tillbaka i spelet och håller på som förut. Det är orsaken för hemsk dålig uppdatering!
Men nu ska jag spela sims, men jag lovar iallafall att jag kommer med minst 2 inlägg varje dag(kommer med ett inlägg senare idag också :))
Roligaste yrket på bilden är helt klart brandman. det var det yrket som gjorde att jag blev så besatt av
spelet igen, det är så spännande, haha ;)
See ya later/Jossan! <3

Myskväll!

Hej alla underbara bloggisläsare! Hoppas ni haft det bra idag. Ikväll så ska jag ha myskväll, själv. Jag har umgåtts med kompisar och familjen så mycket dom senaste dagarna så nu tänkte jag ha en myskväll för mig själv. Det bilr Schooldays games och popcorn denna myskväll. Ni kanske undrar vad Schooldays games är? Det är en animeserie(som vanligt)som ääägeeer. Det handlar om en kille(kom ej ihåg namnet)och på skolan han går så har det börjat en ny tjej(vet ej namnet heller)som han blir kär i vid första ögonkastet. Han ber sin tjetkompis(vet ej namnet heller, suger på att komma ihåg japanska namn)att göra privatlektioner om hur man ska behandla en tjet när man vill blir ihop, men dom lektionerna tar....killen, seriösa. Han blir tillsammans med den där tjejen, men i hemlighet så är han även tillsammans med sin tjejkompis-vem ska han välja?
See ya later and have a great evening/Jossan! <3

My poor hand!!

hej! förlåt för att inte har bloggat så mycket. För ungefär 10 minuter så ramla jag med mina inlines och som i helvete va det sved. När jag kom hem så sa jag till min mamma att hjälpa mig med att ta av mig rullskridskorna. efter det skölde hon mitt sår med vattan och sedan nått som lukta som ättika. Sist, men inte minst-bandarsh(osäker på stavning). Jag kanske kommer med en bild imorrn på händerna för att just nu så har jag för ont i händerna. Gör ont att använda händerna, särskilt tummen, så vi får vell så om det bilr bättre imorrn!
See ya later/Jossan! <3

Godmorgon!

Morning morning everyone! Sovit gott? Sådär för mig. Grillkvällen igår var awsome, vart tuvär inga bilder, men jaja, vem har inte sett bilder på grillning, är det nått stort? nope! Nu har jag förseten biler på inlines jag fick, så här är dom. Have a great morning and i will see ya later. bye/Jossan! <3
Här är skydden som vart inräknade. Arm-, knä- och vristskydd.

Grilldags!

Hej! Om en liten stund så ska jag och min familj åka till nydalasjön och grilla. Det var länge sedan jag var med min familj och grilla, jag har istället varit med vänner och grilla, hehe! Ni kommer få några bilder sedan och just det-jag skulle ju visa er bilderna på mina nya inlines. har fortfarande inte tagit bilder, har inte orkat bara. Jaja, men jag måste dra nu, see ya/Jossan! <3

The big thing for the day(haha, lol)

Hellohello! Skulle berätta den där stora saken. eller ja, stor för mig, ok, kanske inte jättestor men....ho cares, jag går bara till saken!! Jag har fått nya...inliines/rullskriidskoor! Jag vet inte om jag har sagt det här förut, men jag älskar att åka inlines, min till 100% favosport. Jag åker allra minst 3 ggr om dagen. Soo fuun!! jag älskar mina inlines mest för färgen. Dom gamla inlinesen, well, see ya in hell bitch. ok, maybe in heaven, but ho cares, i will just see some awful day i hope(gush, i'm so mean). Jaja, slut med "skitsnacket". Just nu har jag inga bilder på dom och min mobil är "död" och det ar ett tag innan den "vaknar till liv", aå ni får bilder imorrn, promise!
Also, goodnight and sweet dreams/jossan! <3

Tippitippi!

Hej alla bloggläsare och morning morning! Haft det bra? Hoppas det, hihi. Jag hade ju lovat att jag skulle komma med ett nytt tips För nån dag sen, så här kommer det. Föresten, efter detta inlägg ska jag berätta en sak som är jädrigt stor för mig.
Det finns en frukt som gör stora underverk för din hud. Den är bra mot oljig och fet hud och detoxar din hud och kropp(gör kroppen ren från massa negativt. tex dåliga bakterier och "kroppsolja"). mer än detta kan den göra. den gör också dina tänder vitare och är som en...uuumm....jag är inte säker på om det heter eller stavas samma på svenska, men den är som en moisturiser. Jag vet inte, ok, men nått sånt. Denna frukt är riktigt gott, nyttigt mellanmål. Jag lovar er, din hud och även tänder kommer att tacka dig av att äta denna frukt.
Just det, nu ska ni få veta vilken jag menar. det ääär-Sjtärnfrukt. Stjärnfrukt är det lilla du behöver för att göra underverk för hyn.
Om ni inte vet vad stjärnfrukt är så har jag en bild på det. Starfruit is all you'll need! ;)
See ya later/Jossan! <3

Dålig uppdatering :(

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har inte haft typ nått att blogga om. Det ända jag har att blogga om just nu är att jag har solat en hel del, hihi, och tips!
Jag sa ju för några inlägg sedan att jag har en massa nya tips som svävar runt i mitt huvud. Här kommer ett av dom-Havre! Nu kanske ni undrar vad som är så specielt med havre, men havre är faktisk en räddare i nöden när det gäller problem med acne.
Havre innehåller mycket anioxdanter som huden älskar. Havre hjälper ditt ansikte mot röda och irriterande partier(för er som inte vet vad jag menar med partier när det gäller hud, så betyder det olika platser på din hud), Oljig och även torr hud och en massa andra saker.
Nu menar jag inte att ni ska äta jättemycket havre, utan göra en helt egen havremask.
Du gör bara så här att du tar en näve med havre, häller vatten över det och sedan pressar du havren med fingrarna. När du gör det så ser du att vattnet förändras till en mjölkaktig färg. den mjölken är faktisk havremjölk, så nu vet ni hur man kan göra sin egen havremjölk också, haha!! Iallafall, den där havremjölken ska du placera över ditt ansikte och sedan efter det placerar du den pressade/mosade havreklumpen runt hela ditt ansikte. Låt det sitta 4-5 minuter och sedan sköljer du bara bort det.
Du kommer känna dig sååå fräcsh och du kommer se sååå mycket frächare ut.
Jag brukar göra den här masken varje morgon. det hjälper mig se fräch ut för dagen, sedan så tar jag och trycker en våt, fryst servett under mina ögen för dom mörka ringarna(ni kom vell ihåg det inlägget?).
det kommer nog ett till tips igen ikväll så vi ses vell då.
See ya and have a great evening/Jossan! <3
Tänka säg, att havre om är så litet kan göra så stora underverk för din hud. Oatmeal is all you'll need!

Godnatt!

Nu ska jag sova och jag orkar inte skriva så mkt. Det blir bara att säga dröm sött ocg sov gott.
P.s: det är nått dampigt med...ja....typ blogg.se eller så är det min bloggprofil. ibland går det inte att för över bilder till blogginlägget. står istället på en ruta typ 500 nånting error(kanske har hänt nån av er förut). Jag får vänt en halvtimme istället och sen kanske det går. sen är det också så att när jag har gjort klart ett unlägg och ska publicera det så kommer det inte över till bloggen. visst, men får ju ha tålamod och vänta ialllafall i hösgt 30 min, men sen får man ju nog och publicerar den om och om igen, men det funkar ju för helvete inte. Fuck this shiiit(förlåt för svärande, men blir så pisst off. ok, lite fjantigt av mig att be om förlåtelse att jag svär på bloggen, men det är vell bra att inte skriva dom alls eller bar be om ursäkt för dom. easy!)!!!
Jag vet inte om det här blogginlägget har kommit in, men det kommer vell in när jag ligger och sover och nån bloggläsare läser det då. JuppJupp, hope so!!
Goodnight/Jossan! <3
P.s 2: ok, nu skrev jag ändå ganske mkt, haha!! lol ;)
yes, nu äntligen funka det med bilden. Många av er bloggläsare kanske har hört den här
låten?

Lånat ut böcker

Hej igen! Idag så kom mamma hem med massa böcker till mig som hon har lånat på bibblan. Det var massa böcker som hon tycker är intresanta och bra och även väldigt kända böcker. utlåningtiden är runt en månad så jag hinner vell läsa allihopa, men inte helt iallafall.
Här är alla böckerna!

Skönhetstips! ;)

Hej! Haft en bra dag hittills? Jag tänkte att jag kan ge er ett tips för att det var så hemsk länge sen jag gjorde det. jag har inte haft nått på ett bra tag, men nu har jag massor med nya tips som svävar runt i mitt huvud!
Här är ett av dom:
Visst har alla människor ringar under ögen? Svaret är, JA. Det finns inget i världen som kan få bort ringarna man har under ögonen, men man kan iallafall förbättra dom genom att bar abvända en våt servett.
Då menar jag inte en vanlig våta servett som man blöter hemma, utan ni vet såna här som man köper i butikerna, färdiga att använda. Blöt en sån. visst, den är ju redan blöt, men inte tillräckligt så blöt lite extra. Efter det så stoppar du den i frysen och så använder du den imorrn på morgonen.
tryck den frysta servetten under dina ögon(på dom mörka ringarna alltså), ögonlock och ögonbryn sedan stoppar du bara tillbaka den igen i frysen. Använd den varje morgon i 2 veckor så lovar jag er, det blir ett klart bättre resultat.
P.s: bara för att du har fått ett bättre resultat efter 2 veckors använding så betyder det inte att du ska sluta, utan fortsätta för...ja, man vet aldrig, du kanske får ännu bättre resultat.
Lycka till, ses sen/Jossan! <3
Det här var mitt resultat efter 2 veckor. tyvär så har jag inga förbilder, men det ser vell ändå bra ut. Och jag lovar, jag har inte nått smink på denna bild och jag har inte fixat den på datorn, looovaaaar till 110%
Inte helt försvunnen, men förbättrat!


Recept! ;)

hej allihopa!! Jag hade ju lovat att jag skulle ge er bloggläsare receptet på den här frukosten från i förgår(fick en kommentar om receptet).
Man behöver
-1 Ägg
-1 tomat
-2 tsk salt
-1 tsk socker
-lite hackad gräslök
-chili- och svartpeppar                                   TILLLAGNING

1. Bröja med att du fröbereder ägget och grönsakerna. hacka upp tomaten som på bilden och häll sedan upp det i en skål. Gräslöken kan vara färdiggjord redan då du köper den. Asså då menar jag fryst, färdiggjord/koncentrerad gräslök. Efter "grönsaksförberedelsen" så kläcker du upp ägget i en skål och rör om den ordentligt med ett gaffel helst.
2. Efter förberedelsen så sätter du på en panna(på lite mer en mediumgrader. typ 7 när det gäller "min" spis)och häll i lite smör eller olja(valfri olja). Lägg ner ägget i den varma pannan. nu är det så att man inte ska vända på den som om man skulle göra en pannkaka, utan röra om den, så det blir som smulor. ungefär som om du skulle göra wok(bara rör om). Rör om den i ca 3 min sedan lägger du ner den hackade tomaten, saltet och sockret. Rör om i 1 minut. OBS: Låt inte tomaten få nån färg. undvik det genom att röra om precis hela tiden.
3. När du rört om i 1 minut så ska du tillsätta gräslöken. rör om i yttliggare än minut.
när du rör om i yttligare 1 min så häller du upp det på en tallrik. För att få till den riktiga smaken av detta receptet så tillsätter man chilli- och svartpeppar. Det är ditt/ert val om hur mkt man vill ha, men jag brukar ha ganska mkt för att jag älskar stark mat. Nu, för att få till den dära extra lilla starka och lite söta smaken så tillsätter du thailändks söt chillisås. Sån sort sås år inte svart att hitta. du hittar dom i en helt vanlig matbutik om du inte skulle ha den slags såsen.
Severa!!!




Morrooon!

Gormorgon allihopa! Idag är det söndag, sista dagen för den här veckan, aaa. Haha, ok, överreagera på att det är en ny vecka imorrn. Idag har jag ganska mkt att göra, eller ja, få saker att göra, men dom tar alla långt tid. Först och främst storstäda mitt rum, sedan måste jag tvätta mitt hår som tar 30-40 min. Sist men inte minst så har jag lova att va med min lillasyster ett tag idag på eftermiddagen. Nått jag har lovat mig varje söndag är att jag inte ska använda datorn på söndagar. Jag gör ju det just nu, men jag använder den bara i en kvart för att kolla saker som har hänt och så, tex uppdatera bloggen(som kan va ganska viktigt). så bara så ni vet så blir det bara 1 och kanske 2 blogginlägg på söndagar.
Jaja, nu måste jag börja med allt arbete.
See ya maaaybeee later/Jossan! <3
P.s: Det var en som hade en kommentar om receptet på den här frukosten
som jag åt igår. Inte för att min/våran(min och rutas, men vart är ruta igentligen?)
är nån matblogg, men det skadar vell inte att ge receptet. jag kanske kommer
med det idag. Inte idag, jaha, då blir det imorrn!

"Beatytime"

Hej alla kära bloggläsare! Hur mår ni allihopa? Great hoppas jag iallafall.
Just nu så ska jag ha hemma-spa med en chockladmask och ett vartm bubbelbad. Jag brukar igentligen ha hemma-spa med massa olika masker, hemgjorda masker/produkter då. Dom hemma-spana brukar vara i 2-3 timmar, lite olika, men idag så tar jag bara ett kort hemma-spa med köpt mask. Jag har aldrig testa att använda köpta masker, för jag brukar oftast göra mina egna masker pga att jag tror att köpta masker innehåller mer än själva masken eller hur nu jag ska säga. Men idag så ska jag testa på en, så jag får vell se va den går för, hihi(ska testa på den i typ 2 veckor).

Godmorgon!

Morning morning friends! Sovit gott? Jag har ej gjort det pga av min katt som väckte mig 3 morgonen och jag kunde bara inte somna om. Just 4 h sleep, wtf is that!
Nu funkar det att ladda upp bilder, jippi. Det betyder att jag kan ta upp bilderna från gårdagens senaste inlägg(köpte igår+idag).
Det jag köpte igår(som skulle ha varit idag, haha): Bommulstussar(köpte ett helt pack, men tog
bara en som dekoration typ. Använd, hihi)och aceton(nagellacksborttagningmedel).
i förgår(ingentligen igår):En vit eyeliner och en skuggbortse.
Föresten-Vart asiatisk frukost idag. Stekt ägg med stekt tomat, gräslök. Sedan
chili, svartpeppar(mycket oxå)och söt thaisås. Älskar starka kryddor, spices forever <3
See ya later and have a great morning/Jossan! <3

Köpte igår+idag!

Hello again! Nu har allt åskande, blixtrande och även regnande slutat. Jag kollade på blixtrarna i typ 40 min sen vart jag uttråkad av att bara göra det, haha. Jag tänkte visa vad jag har köpt idag och även igår.
So, here they are!
Men vänta, wtf is this? Det går fan inte att få upp bilderna på sakerna, fuck u...what ever now ho make this shit.
Helvete! Förlåt för allt svärande, men jag blir ås pisst off när sånt här händer. Jaja, jag försöker senare!
See ya, Jossan! <3

BLIIIXT!!

Hello sweden!! Det dundrar som in i helvete här i umeå(och säkert på andra ställen också)just nu! Va ni bloggare inte vet om mig kanske är att jag älskar åska och blixtrar. Det kom en blixt just nu, jippi och nu kom åskan, waow, den lät inte lågt! Nu ska jag bara sitta och lyssna på musik och kolla på åskan och blixtarna, sooo fuun!! Nån annan som tycker om åska o blixtrar lika mkt som jag?
P.s: Det var jätttelänge sen jag visa dagens facelook, så här kommer dagens facelook!!
See ya later/Jossan! <3
Jossie-pose, haha!
Såg en blixt precis under fototagningen, va tvungen att titt bort från "kameran"!

RSS 2.0