Äntligen!!!

Godmorgon läsare! Sovit gott eller? jag sov ganska bra, men var typ jättehängig på morgonen.
Nu har äntligen det underbara sommarvädert kommit tillbaka-sooooolll!! Tänkte gå ut och sola nu medans jag har chansen, för det kanske blir monligt och dystert väder imorrn igen. NOOOO!!!
Jaja, see ya beautys/Jossan! <3

Godmorgon!

Morning morning friends! Jag vakna för typ en kvart sen, ganska sent, huh? Var länge sen jag sov så här länge, men ändå inte så konstigt, jag gick ju och la mig vid 4-tiden igår/idag.
Jag hade ju lovat att visa mina kläder jag har köpt i veckan. well, here they are!
Alla kläder är köpta på JC! JC forever <3
denna klänning är min favorit för att den liknar exakt som en drink som heter sunrise.
Min mamma sa att den gjorde sen kolla jag på google bilder efter den drinken och när
jag såg den så blev jag typ kär i den.
Lik, eller hur? Föresten, det har varit jättedåligt väder dom senaste dagarna här i umeå. regn, spöregn och moln, tom på midsommar var det dåligt väder :( Det var på midsommardagen jag tänkte ha på min "sunrise-klänning", men det började regna och resten av dagen var sedan moling och dyster. Ååååh, jag inte ha nått mer än blå himmel och solen.
WellWell, see ya later and sorry for bad updating/Jossan! <3

just nu: hela har blivit umeå är en dusch!

Hej! ska inte prata om vad som har hänt i veckan just nu, men jag vill bara säga att det regnar som i i helvete häri umeå. Min katt hade blivit genomvåt i regnet, aaaw, stackarn!
See ya later, again/Jossan! <3

Dålig uppdatering, vet :(

Hej allihopa! Saknat er så och förlåt för dålig uppdatering, men det är så att jag har varit deprimerad dom senaste dagarna. Det är pga av en film, the sky crawlers, animefilm. Ok, det kankse låter dumt att jag har börjat gråta av nån animefilm, men den var precis som en "vuxenfilm" om ni förstår vad jag menar, hihi! Den är baserad på en roman av nån japan(vet ej namnet). Filmen handlar om en annan värld i verkligheten, i andra värdskriget. Den spelar sig mest ut på att man ska känna känslan av ett världskrig krig, att det står i tidningen, kommer upp på nyheterna. Man kan nästan säga att man ska få känlsan att det är 3 världskriget. Så stog det oxå på dvd:n-every day could be your lats, live life like there's no tomorrow. Det kan ju va sant ändå, hehe!
Men den var så sorgsen och jag grät mig till döds i slutet, sluta sorgsett, no happy end :(
är ett måste se när det gäller den filmen.
Ses sen, berättar lite om vad som har hänt/Jossan! <3 <3

I have miss u guys!! <3

Hej allihopa! saknat mig? jag har saknat er, hihi! Tänkte börja blogga igår, men palla inte så då gör jag det idag.
Det här inlägget kan ju ändå nästan va ett "godmorgon-inlägg" eftersom det är ju fortfarnade morgontid.
Idag 12:00 så ska jag och min mamma till min skola på ett utvecklingssamtal, min mamma hade inte så mkt tid under skoltiden när hon jobbade så mycket, men nu när hon har fått ledigt så har hon typ all tid i världen.
Hmm....hoppas det kommer gå bra för mig, så inget dåligt/negativt kommer upp.
Va som har hänt under veckan ska jag berätta senare idag, om typ 1 timme, haha!!

AAAWSOOOOMEEE!!

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA                                                              :D:D:D
AAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA
AAAAAAAA
AAAAAAA
AAAAAA
AA
A
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RANDOOOOMETIIIME!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOOOOVE AAAAAAANNNND PEAAAAAACEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! YEAH, BABY, YEAHHHH!!! WOOOHOOOOO!!!! :P :D :O

Ska ta en bloggpaus! :(

Hej alla gulliga bloggläsare! Nu hade jag tänkt att ta en paus från bloggandet för att jag har ju sagt att när sommarlovet har börjat så ska jag ta en paus från bloggen och bara njuta riktigt extra av sommarlovet fram till nästa vecka. Så nu har jag inte så mycket att säga än att vi ses nästa vecka och nu när jag ändå gör ett sista inlägg för veckan så kan jag göra en-Frågestuuund!!! Jag svarar på frågorna mån eller tisdag, så ni har mycket tid på er. Just nu är det dåligt väder här uppe i umeå, men det blir nog bättre så jag inte bara behöver njuta extra av den långa ledigheten, utan även av att sitta i solen dag in och dag ut, hehe! See ya on monday or thuesday/Jossan! <3 <3

SOMMAAAARLOOOOV! YEEAH, BABY, YEEAH!!

Hej allihopa! Nu är det sommarlov för mig! YeeeyJag bloggade inte igår och förgår pga att jag sov över på skolan . Hihi, fun. Först var det vanilg tid till skolan. Vi hade brännbollsturné och efter det så vart det orgentering. Träning hela dagen, gick säker ner mer än 0, 5 kg, haha!!
Efter det gick vi tillbaka till skola och såg på film, jonny engilsh. Har sett den flera gånger, men den är ju så bra.
Sedan vart det fika och läggdags nånstans vid 12-tiden. Jag var så jävla trött så jag somna typ på en gång, men mina kompisar Kim, mercy och Louise prata till 03:30 typ och under den tiden så halvsov jag bara istället för att sova som en stock typ. På morgonen gick vi till megazone, fortet. Vi alla elever delade upp oss i lag och det vart jag, louise och mercy. Vi klarade bara 3/26. Lärarna vann med 500 p. Vi kom sist med 150 p. we are the real losers!
Jag tänkte komma med några bilder av skolavslutningen imorrn.
Just nu så ska jag va med min lillasyster-ska lära henne att fläta, hihi!
Good night friends/Jossan! <3

Svar på frågor+om cirkus, del 2!

Hej igen! Här är nästa del om svar på frågor ni läsare har gett mig och om cirkusen i torstas.
Det jag stannade upp var på frågan-ser du på nån mangaserier? i så fall, vilka?
Jag hade skrivit klart om 2/4 av dom serier jag sett, här kommer dom 2 sista.
Den tredje serien är då-when they cry. Det handlar om en kille som heter keiichi som flyttar till en liten by som heter Hinamizawa. Han börjar på den enda skolan i hela byn. Efter bara en kort tid på skolan så har han fått ett par vänner vid namn Rena, Mion, Rika och Satoko. Han upptäcker efter ett tag att hans nya vänner är inte som han tror. Varje år i byn brukar det va en festival, och just då blir nån mördad, varje år, och Keiichi får reda på att hans vänner ligger bakom alla dom här morden! Våldsam rysare och galenskaper. Minst 13 år för denna serie.
Och sist, men inte minst-Love hina! Love hina kan jag inget om. en kille, en tjej, manga, ecchi, komed, från typ 11 år. ja, mer vet jag ej!

Jag berättar om cirkusen imorrn och den sista frågan, orkar inte blogga nån mer för idag, hehe!
Well, sweet dreams friends/Jossan! <3

Svar på frågor+om cirkus!

Hej! Haft en bra dag? För flesta skolor så var det här den sista dagen för denna termin, men min slutar inte förnst på tisdag :( jaja, dom 2 sista dagarna ska vi ha jättekul!
Nu tänkte jag fråga på några frågor, men det var inte så många. Vart mest om mig och min kondis, hehe!
1. Calorina: Gillar/älskar du att träna?
Svar: Jag älskar att träna, Båda för att det är kul och för att jag håller mig i form. Min bästa sport är att springa och badminton!
2. <3@#><;): Kommer du nån gång göra en diet/fitnessblogg? kram<3
svar: No way!! Jag är inte nån slags dietist, jag äter bara hälsosamt och sunt och tränar. Skulle dessutom känna mig dum att starta en fitnessblogg nu eller om bara typ 2-3 år.
3. Gillar du manga?
Svar: Nja, asså inte typ älska, men gillar gör jag. Inte nån sån där manganörd som har typ kläder där det står "i love manga"på dom. haha
4. Just det, glömde att skriva en sak på den förra frågan, hehe. Ser du några mangaserier.
I så fall, vilka?
Svar: Jupp, jag ser ett par. Jag ser Clannad after story, highschool of the dead, highschool of the dead, when they cry och lite love hina. Kan berätta en sanbbis om dom och bilder förstås.
Clannad after story. Handlar om en student som heter tomya(kille)och en student som heter nagisa(tjej). dom försöker skaffa en familj som dom då skaffar, men det går lite snett. Men det som serien handlar mest om är hur kärleken i en familj är...hur viktig det är att ha en familj. En sorgsen serie, får ens hjärta att brista ibland!
Highschool of the dead. Den har jag berättat om förut, men kan göra det igen. Det hanlar om en studentkille som heter takashi och han upptcäker en dag på skolan att det är en man vid ingången till skolan. Någraa lärare går fram för att kolla vad han vill, men då biter mannen en av lärarna i armen. Läraren ramlar ner på marken och skriker. Ett par sekunder senare-alla lärare äter varandra. Efter en stund så har takashi och hans vän rei och hisashi att det är ett virus...viruset som förvandlar en människa till dom vandrande döda-zombies. Takashi, rei, hisashi och några till försöker utrota zombiserna och sen...ja, så är det. Halvskräck/rysare, ecchi. Mycket bra, men rekomenderas inte till dom under 12 och känsliga. en del 2 måste komma. ses <3



Outfit till skolavslutning!

Hej alla söta bloggläsare! Haft en bra dag. Har haft en jädrigt varm och tröttsam dag. var varmare än idag och just nu så har jag huvudvärk som jag är ganska säker på att det är från solhettan(man får huvudvärk om det blir för varmt i solen, tillslut får man solsting). Orkar inte va uppe så länge till pga det.
Anyway, jag tänkte visa bilder på min outfit på till skolavslutningen. Om nån blev/blir kär i den här klänningen så finns den att köpa på H&M. Jag kommer föresten berätta om Cirkusen imorrn, kanske på morgonen. Imorrn ska vi alla elever på skolan hjälpa till att städa i skolan. Guu va dryygt!
See ya tomorrow and goodnight/Jossan! <3
(Hemsk i ansiktet, men ho da hell care)

Cirkus nu!

Nu ska jag och familjen dra till cirkusen. Det kommer nog blir jättekul. Vi kommer hem nånstan där vid 20:00, 20:30, inte så säker.
Jaja, see ya later/Jossan! <3
Det är ju förstås Cirkus maximum. Nån annan som ska till det ikväll eller redan har varit där?? var det kul?

Har varit en toppendag! :D

Hej allihopa! Har eran dag varit bra för min har varit SÅÅÅÅÅ AAAAWWSOOOOOMEEE, haha, överreagera. det första är att på engelska lektionen idag så tyckte våran lärare att det var så fint väder ute så vi fick sitta ute iunderbara solen o arbeta. Jag jobba i typ 10 minuter restan solade jag, hehe. mer har det inte varit fast idag på idrotten så berättade våran idrottslärare att det inte ska blir nått arbete dom 2 sista skoldagarna nästa vecka, men han berättade inte vad det istället skulle blir, bara att det inte blir nått arbete. spännande!
Senare idag så ska jag och familjen på cirkus. Det var så länge sen jag var på cirkus, så det ska bli kul. Hoppas vi bara inte hamnar längst bak, håller tummarna på det.
Nu ska jag ut och sola så vi ses vell ikväll efter cirkusen, kommer kanske ta några bilder.
See ya tonight/Jossan! <3
Just det, dagens outfit. Få klädesplagg pga av det stekheta vädret, nästan 30+.
Imorrn ska et tom bli varmare :O kommer få solsting!
Bästa frukosten. rejält starkkryddade ägg(älskar kryddor)med vanlig sallad och citronté.
Jummy!

Nightynight!

Godnatt alla sömniga(tror jag iallafall)bloggläsare! Jag tänker gå och lägga mig tidiga tider hela den här veckan för det är ju ändå snart sommarlov och då får jag ju sova hur länge jag vill, hehe. Jag har skolavslutning den 14 juli och jag sa ju att jag skulle visa min outfit till skolavslutningen idag, men det har jag inte tänkt på för att jag var för koncentrerad på geografin.
Hela den här veckan ska det vara toppenväder med massor av sol och värme. den här helgen kommer det komma upp till nästan 30+. so awsome, då ska jag sola länge, yey.
Jaja, men imorrn så ska jag satsa på shorts och en t-shirt till skolan. visar outfiten imorgonbitti.
Sweet dreams and see ya tomorrow/Jossan! <3

Frågestund!! <3

Hej allihopa! Tänkte ha frågestund nu, så fråga på nu! Jag tar bort inlägget på fredag. Ta chansen.
Just nu måste jag gå över till läxor, Geografi, prov imorrn :( önska mig lycka till!
See ya later/Jossan! <3
P.s:tänkte visa mina skolavslutningkläder senare idag :)
(Punkstil, hehe, men snyggt ändå)

Ska hälsa på Louise!

Hej bloggläsare! Var länge sen nu, men jag har inte haft humöret till att blogga bara.
Idag så var jag med Louise på Nydala. Vi var där bara 45 min typ för att det var så kallt. När vi var halvvägs hem från nydala så var det ett enormt träd som hade blåst ner mitt i vägen och vi kunde inte åka(vi cyklade)runt den för det var tätt med träd där, så vi var tvungen att ta en annan väg. Jag upptäckte på den andra vägen hem att det var massa andra träd som också hade FALLIT ner och jag förstog precis vrf. Det var pga att det har varit så blåsigt hemsk blåsigt hela dagen. Min brosha kom till oss för några timmar sen och han berätta att det var massa cycklar som blåste omkring. Lol, stackars dom är ägarna till dom cycklarna:(Jaja, men nu ikväll så ska jag vara med Louise igen och denna gång ska vi vara hos henne och se på film. Vet inte vilken/vilka, men det får jag iallafall reda på när jag kommer dit!
See ya later cuties/Jossan! <3
Nydala!
Zzzzz, haha! <3

RSS 2.0