Hemma idag! :(

Hej bloggen! Har varit hemma idag pga feber o lite huvudvärk, men för de så har jag ändå gjort en hel del(och jag var ju ensam hemma, mmooohahahaaa). Jag hade ett litet hemmaspa som jag tyvär inte hr några bilder på:(, men jag har ett par bilder va jag åt till lunch och även vad min mamma kom hem med till mig idag! Var ett tag sen jag köpte nått eller hon köpte nått till mig, men jaa, här är lunchen o grejerna!
Vart nudlar med japanska soja och lite svartpeppar. Älskar sån sorts mat, yummy!
Nu..saker från mami!! <3
ett par snygga sandaler-skohuset!
Ett par sneakers med kilklack-Kungspassagen 59!
Och Sen en tröja-Gina tricot!
See ya later bbf's(i guess, haha)/Jossan! <3

Movie tonight!

Hej bloggen! Har ni inte nått o se ikväll? Då har jag EN film som råd att se ikväll 21:00 på 6an. Mumien-återkomnsten. Har sett det typ 100 gånger, men den är ju ganska bra och för er som aldrig har sett den så handlar det om en man(vet inte nån av namnen av nån i filmen, håller inte reda på sånt o behöver inte heller)och han fur o son som har det lyckligt i london, men senare så väcks mumien Imhoet(ända namnet jag vet)som väcks till liv..igen. Den här gången kommer han till London och kidnappar sonen då, men varför? Jo, för att han satt på sig ett "armband" som hans pappa hade tagit med sig efter en resa i egypten som bärdes av skorpionkungen som levde....ja, för mycket länge sen och det "armbandet" kan ge all makt i världen. Nu måste han pappa hitta honom och få av det där "armbandet" innan 3:dje dagen hans son har haft på sig den ocg den går bara att få av genom att gå till templet som skorpionkungen bodde i!
Asspännande, men om du ärkänslig för monster så ska du inte se den. Det är alltså mumier i filmen som kan va skrämmande för känsligare tittare!
See ya later/Jossan! <3
Här har vi te.x en skrämmande scen! :(

I'm home after a great schoolday!! <3

Hej bloggen! Hoppas ni har haft en bra skoldag, kom hem för typ 2 timmar sen, hehe! Idag på tjej- o killdagen så gjorde vi tjejer: vi bakade...ja, kladdkaka(eoow)och sen nått annat som jag inte kom ihåg va det hette, men den var god. Efter det så såg vi på förtrollad. Kanske låter att va lite barnsligt att vi såg den, men hallå, alla tjejer i hela skolan. tom dom i ettan. Iallafall, sen gjorde vi middag som vart pankaka(inte nån mycket till en friluftsdag, då ska det va typ taco)och det var ganska gott!
Efter middagen så kom det bästa, BOWLIING!
Vi åkte alla till bolwingcentrum ,här på mariedal, umeå, vi fick en hall för oss själv, alltså den var typ beställd. Tog några bilder på det. Var askul och nu har jag inte så mycket mer att säga än...
See ya later/Jossan! <3

SKOLA!! :(

Gomorron bloggen! Hoppas ni har sovit bra, klev upp 05:00, hade sovit då bra så att jag kände inte att sova nån mer då så jag klev bara upp o gjorde mig i ordning. Just det, idag så är det ju kill-o tjejdagen. Kommer nog bli jättekul, hehe!! Har inte så mycket mer att säga än att det var nån som skrev en kommentar på inlägget "answer!" och undrade om jag kommer göra nån mer frågestunder. Svar: ja, det kommer jag göra, men vet inte när. Nån gång nästa vecka!
Have a great schoolday and see ya later beautis/Jossan!! <3

Godnatt+tips!

Hej o nu...godnatt! Jag lovade ju igår att det ska komma tips varje dag o så ska det bli. Jag tänker ta ett passande tips till sömnen:
1. Du sover som bäst när det är tyst, kalt(i rummet o inte under täcket) o mörkt i sovrummet. Din kropp får den bäste vilan på det sättet!
2. Drick inte alkohol, kaffe o använd inte nikotin dom sena timmarna. Leder till dålig sömn!
3. Ät grönt, frukt och/eller fullkorn. De rensar på "gifter"/bakterier från kroppen och gör även så du sover bättre!
4. Motionera gör att din kropp blir utmattad(beror på hur mycket du har tränat och hur mycket du har ansträngt dig)och det gör dig extra trött till sängdags!
5. Sov regelbundet. Alltså gå och lägg dig och vakna samma tid varje dag, eller så försöker du hålla din(bra)tid bara!
6. Sov inte för mycket för det kan leda till att sömnen blir med effektiv. Den blir alltså mer van att sova, så om te.x du är på skolan och har sovit för mycket för ofta så kan det händå att du somnar på te.x en lektion, sen så håller kroppen på så där(har du tyvär inga svar om det skulle hända)
7. Släpp in frisk luft innan du somnar och lunga ner dig(lite extra)genom att läsa en bok eller lyssna på avslappnande musik!
Det var allt. Hoppas ni som har problem med sömnen en del kommer få det bättre genom dom här tipsen!
Goodnight my beautys/Jossan! <3

Måndag!

Hej mina sötisar! Hoppas eran måndag har gått lyckad. Min har varit ganska bra-När jag vakna så var jag ovanligt pigg och ändå hade jag gått och lagt mig den vanliga vardagstiden(22:00), hmm...jaja, skoldagen var bra, min kompis louise kom hem till mig idag ocg vi spelade mirror's edge som kanske några av er läsare inte vet var det är, men förlåt om jag är lite oförskämd nu, men jag orkar inte berätta om det. gå in på www.wikipedia.se och ta reda på det istället.
Ikväll så ska jag inte göra så mycket tror jag, sitta vid datorn ett tag, läsa nån bok innan bäddissen.
Just det, innan jag sticker så ska jag visa ett litet tips(eller vad jag brukar göra för att hålla mig vacker). Jag/vi(ruta o jag)har skrivit att vi kommer med nya tips varh´je dag, men som har gått bra misslycket, men det ska det bli en förändring på det. För besväret så ska jag ta flera tips istället för bara ett!
1.angels and demonds: En skum-kräm som man smörjer in ansiktet när man ska ta bort smink och återfuktar(bara lite återfuktning).
2.ACO acnelösning:Spritvatten som kan torka ut på huden och kan svida i ansiktet, i ögonen och va irriterande för andningen om man är nybörjare, men man blir van. Jag rekommenderar defenitift. Även om den torkar ut på huden så hindrar den att fler finnar o porer ska produceras(te.x, om du vanligen får 3 nya finnar varje dag o 5 nya prorer så kan ACO göra så att det blir 1 finne och om man har tur, inga finnar och 2 porer). Älskar den, bland mina favoriter!
3.neutrogena blackhead eleminating: den håller porer borta. Resulat på "bara" 3 veckor! Rekommenderas!
4. nivea daycare: Om du är "fet" i ansiktet så anvämd den inte, men om du har samma problem som jag att man är torr under ögonen så använd den gjärna. Huden under ögonen är så tunn ch då är den mycket känsligare mot solen o kylan. sol o kyla gör huden torr(och om man är gammal kan man få fler rynkor, i solen alltså)så då ska man ju använda solskyddskräm, men även återfuktningkräm. applicera bara under ögonen, skölj bort o du är klar!
Dom hära hårprodukterna är igentligen onödig att visa för att dom säljer inte dom här nån mer, nånstans, men jag kan ju ändå visa va jag använder för hårprodukter!
Detta: te.x efter ett bad!
1.CCS hudlution:en skonsam hudkräm som inte bara smörjs in på händer, utan på hela kroppen. torr hud, änvänt den minst 2 ggr, sametslen hud!
2. pincet: pincet vet ni ju alla vad det är och dom hittar man vart som helst. Håll alltid koll på dina ögonbryn, noppa dom inst 2 gånger om dan(te.x på morgonen, sen på kvällen)för stråna växer ut ganska fort så gör det ofta. När du plocka dom, se till att dom inte blir för smala och/el. för korta!
sminktips!
1. När du använder rounge så använd inte för mycket. Applicera den försiktigt och mjuk på kindbenen och för lite extra färg, på pannan, näsan och hakan. Släta sedan till det med en REN borste el. som jag, fingertopparna!
2.(Mascara)the falsies lashes volum expert: En asbra mascara som jag inte tordde på förut och tips-för att göra så att du inte behöver använda lika mycket mascar, använd ögonfransböjare.
3.(Foundation)maybelin 24h superstay: En foundation som sitter längre och jämt i 24 timmar(fast den tål inte kyla så bra, så lita inte på den på vintern el. hösten). Tips nu-dom som brukar använda fingertopparna när dom applicerar sin foundation, gör inte det. fingarana bär på mest bakterier av alla kropsdelar, så rör så lite som möjligt i ditt ansikte så slipper du finnar eller prorer som inte hade behöft dyka upp. Istället för händer, änvänd foundationkudde. Allra bäst, men tvätta den ren efter varje använding!
Ok, det var allt. Lycka till och.....guu, sk gå och lägga mig om typ 4 minuter, haha, måste dra.
Good night and you will allways beautiful/Jossan! <3

The answers!!

Hej! Nu är det svar på tal-stund! Jag tog bort inlägget där man fråga INNAN jag gjorde det här inlägget som var dumt för då kunde jag ju inte kopiera kommentarerna. Dumma mig, jaja, jag kom iallafall ihåg 3
Fråga...
1. Är du ihop med nån?
Svar: Nope, inte just nu, hehe!
2. Röker, snusar eller dricker du?
svar: Ne verkligen inte. Jag tycker det är helt onödigt och cigg och snus "smakar" säkert skit. Det här med att jag dricker alkohol, visst har man gjort det(herregud, vem har inte gjort det), men aldrig supit ner mig och så. Det är helt eneklt så att jag dricker inte alkohol, jag röker inte, snusar inte och jag kommer aldrig göra det. Punkt slut!!
3. Va har du för kamera som du tar bilder med och lägger på din blogg o så. dom blir så bra.
Svar: Den kamera som jag har är ingen kamera, utan än mobil. Visst den har ju en kamera, men det är inte än kamera helt o hållet. Det är en sony ericsson Vivaz. Rekommenderar att man skaffar en sån.
Jag har den som ligger ner(alltså en lilla, ooo)

Lördag=mysiskväll!

Hej bloggare! Nu är det lördag och idag så har jag gjort lite läxor, spela tv:spel och laga middag! Jupp, jag gjorde middagen idag till hela familjen. Det vart "tomatspagetti"(smak av tomat iallafall), med dolmio-tomatsås och så lite gurka o riven ost, hehe. Pastan var svår att gör eftersom det var färskt pasta. Det är svårare än vanligt för att färskt pasta blir klart mycket fortare, men som är bra då fast då måste vattnet som man kokar i kastrullen verkligen koka, sen när man lägger i pastan kommer det svåra. Man får inte lämna det utan måste stå där och kolla så det inte kokar över, om det är precis påväg att göra det så måste man sänka lite på värmen och dra den lite åt siden, men då kommer det ju att efter några sek att koka för lite. Då måste man dra den tillbaka och dra upp den på högsta värme igen och så får man hålla på i drygt 3 min som då är bra att det inte är länge! Maten blev ändå lyckad, asgott, yummy!
Ikväll ska jag se på Meet the parents. Handlar om en kille som ska få bo hos sin flickväns föräldrar en vecka, men den tiden han är där så går en hel del saker snett. underhållande Komedi, på 5:an, 21:30!
Ha en fortsatt underbar lördag mina söta och vackra läsare
/Jossan! <3
P.s:det här inlägget med att man kan fråga(det inlägget precis under det hära), det är så att jag glömde skriva in att jag svarar inte förnst söndag(imorrn). Jag gör så för att då kan jag få så många frågor som möjligt. Kommer ta bort inlägget imorrn ca. 13:00!
Har inga bilder av maten jag laga! :(

Sweety dreamsis!

Godnatt bloggen! Nu är det sängdags och nu har jag nått att berätta också som jag just haatade med den här dagen-idag på eftermiddagen vid ca 4 så SNÖADE DET. AAA, DAMN U SNOW, HATE U(sometimes)!! Dom senaste dagarna har jag burit lite tunnare kläder/färre(bär alltså te.x till ytterkläder, en äkta skinnjacka and noo hat och förstås en mysig vit sjal)eftersom dom senaste dagarna har det varit 5-14(kanske 15)+, sol och bara lite blåsigt och typ 1 dag har det varit ganska blåsigt, men ändå, våren är påväg oooch såå kommer snöön mitt i allt, åååh!
Jaja, får tjata om snön för mig själv istället för er, nee, skojja ba!
See ya tomorrow and sweet dreams/Jossan! <3
Bjuder alltid på en godnatt-bild när jag skriver såna här inlägg! hehe

Rensa garderoben=bra, men jobbigt! :(

Hej bloggen! Hoppas ni har haft en bra skoldag, jag har haft en ganska bra dag. Det som var dåligt är att det här med att vi(alla elever på skolan)skulle ha kill-och tjejdag på skolan idag hade jag missförsrtått! Det skulle inte va den här onsdagen, utan nästa, *pust*. Jaja, just nu så håller jag på att städa/rensa garderoben som är full med kläder. Det fanns bara två klädesplack som inte passade mig...längre som då slängdes. Ungefär vid 16:50 ska jag dra mot blissen. Ok, alla vet ju inte precis va bliss är, men jag har prata om det förut. Jag går i en danskurs som heter blissdance. Det är en asrolig dans som jag rekommenderar att man ska gå i. Det finns 2 olika bliss. asså, det är sammma stil, men olika åldrar. den första är från 9-11 och den andra(som jag är med i)är från 12-14. Om det är nån som läser det här o bor i umeå(som är högts 14 o minst 9)finns denna dans på träna som ligger på Teg eller gå in på www.blissdance.se.
Men nu måste jag fortsätta städa.
See ya later/Jossan! <3
det är inte allt, ooo, haha, lol :P
Hittade ett gammalt brev från min...eee...tror det hette brevkompis som kommer
från USA. Hon skrev alltid väldigt snälla saker(förstås)!

Godnatt+dagens facelook! <3

Godnatt my tierd little bolgers! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och imorron så är det kill-och tjejdagen på skolan, yey! Här är en liten snabbistitt av min facelook idag!
Sweet dreams/Jossan! <3
Lite dålig skärpa, hehe

Dagens och gårdagens outfit!

Hej everybody! Här kommer dagens och går dagens outfit! <3
see ya as soon as possible/Jossan! <3
Dagens!
Gårdagens!

Jobbig måndag!! :(

Hej bloggen! Nu är det skola(igen)och det har jag ju knappast längtat till, men jaja, det bra är iallafall att det är en dag närmare sommlovet, yey(lol).
Idag har jag varit hos tandläkaren och jag är inte "rädd" för tandläkare över huvutaget. Det var inte så mycket, bara en helt vanlig kvinnlig tandläkare om tog röntgenbilder och så tog hon bort nån tandsten imellan mina framtänder. Hon sa att jag skulle använda tandtråd(som jag vet hur man använder, men gör verkligen inte så ofta)och så fick jag en ny tid då hon ska fylla ett par gropar i ett par nykommande tänder längst bak i munnen. Jaja, föresten ,jag har inte berättat för er läsare, kanske inte är så viktigt, men bara så ni vet så har jag ...eee...ja, det har inget namn, tror jag, men jag har liksom inte tänder som andra. Visst, det finns ju förstås andra människor som har tänder som jag, men inte såna här vanliga. Mina tänder är gulare, sämre emalj än flesta andra personer. Jag har aldrig fått hål(hittills), men jag har fått/har gropar som man bara fyller med nån slags fyllning som en smakblandning av mild mint och banan. Min emalj har blivit bättre än förut för då var dom asgula och hemsk ilning. Nu så är dom mycket mer åt det vitare hållet och har inte så mycket ilningar längre.
Nu har jag inte så mycket mer att säga så vi ses vell kanske sen!
See ya later honeys/Jossan! <3
Ser ni på min vänstra framtand att det har gått av en liten tandbit. Det är pågrund av att
mina tänder inte tål/klarar av starka och mintrika tandkrämer som te.x colgate cool mint.
Min mamma sa det typ 2 veckor efter att jag hade börjat använda en sån där mintrik tandkräm
, så då var det ju inte så konstigt att jag tappade den där lilla biten av tanden!

Soft dag!

Hej bloggen! Hoppas ni har haft en bra dag, jag har iallafall haft det. Jag har tagit hand om min lillasyrra(som då inte va så kul, men brukar va). Hon var inte så rar och snäll som hon brukar va när jag tar hand om henne. Hon låg på golvet och skrek och jag förökte med allting, tom att måla naglar som hon då typ älskar att göra, men det funka inte. Iallafall, efter min lillasyster så åkte jag ner på stan för att va med ruta. Vi hängde runt och gick på den ganska nyöppnade affären...ja, vet inte va den heter riktigt, men man brukar iallafall köpa mobiler och datorer och sånt där. När vi var på den affären fick jag för första gången hålla i en iPad, inte så mäktigt eller cool, men ändå. Skulle så gärna vela ha en ipad för jag tycker dom är så grymma och praktiska.
efter jag hade varit med ruta åkte jag hem och 21:30 ska jag se på tropic thunder som är på 5:an. Asbra film som jag rekommenderar att men ser.
Jaja, ses sen kanske/Jossan! <3

Here is the nails!!

Hej bloggen! Har sovit gott och vakna typ 09:00. Hoppas ni andra också har sovit gott.
Jag skrev ju igår kväll att jag skulle lägga in ett par bilder på mina naglar som jag målade igår hos min kompis, så här är dom(vart inte helt perfekt, men allt kan inte bli perfekt här i livet)!!
Ha en fortsatt trevlig dag/Jossan! <3
Han inte göra klart alla naglar! :/
Tyckte dom här naglarna vart bäst!! <3

Leediig!!

Hej  bloggen! Var ett tag sen nu igen. Imorrn är jag(och resten av skolan)ledig. Jag tycker det är soft, men samtidigt lite konstigt, jag menar...vi har ju precis haft sportlov, har bara gått 3 dar sen lovet var slut. Hmm....wierd, jaja, men soft. Idag har jag varit med en kompis(i don't think you guys need to know the name on the person so skip that)och vi målade naglarna, mycket. Jag kan visa en bild imorrn på naglarna. Nu ska jag chilla lite vid tv:n!!
See ya tomorrow and sweet dreams/Jossan!! <3

Good night!! <3

Gonatt allihopa! Nu(eller snart)ska jag gå och lägga mig. Det blir tidigt ikväll för att imorrn ska vi ha lilla vasaloppet på skolan och vi ska ju då åka skidor heeeelaaa daaageeen, så då borde man ju sova ganska ordentligt. Föresten, på mitt förrförra inlägg, goodmorning, så var det nån som skrev en kommentar som inte var snällt alls, vem det än är så sluta snacka skit om mig, det som du sa om mig kan du va själv!
Sweet dreams/Jossan! <3
Testa på min ritning IGÅR och den var ganska bra, eller, va tycker ni?

She will come back...soon! :D

Hej bloggen! Visste ni att Ruta är tillbaka. Ok, för er som inte vet vem ruta är så är det så att jag och ruta har den här bloggen tillsammans. Hon har inte bloggat på den här bloggen på mer än en månad och jag fråga henne för några minuter sen och hon sa att hon ska börja blogga på jrmode igen. Jag undrar hur länge det kommer ta för henne att göra hennes första inlägg på en ganska lång tid. Nedanför är det en bild på henne så ni vet vem hon är och om det nu är nån som redan känner henne så...ja, det är vell kul, hehe!!
Hoppas du gör ett inlägg så snart som möjligt Ruta, miss you! <3
Ses sen mina söta bloggisar/Jossan! <3
:D <3

Goodmorning! <3

Hej och gomorron bloggen! Idag(eller nästan varje dag)klev jag upp 09:00, åtfrukost och...jaja, ho care. Iallafall, igår var jag på bio med min kompis Mercy och Louise. Vi såg på Min låtsasfru. Var rolig och underhållande. När vi var där inne i biosalongen så hade Mercy och Louise tänkt att kasta popcorn på en massa folk och dom kasta mest på en kille som satt typ längst fram. Det var bra att jag inte va med för den där killen som satt där framme vände sig tillslut om och skrek till Louise och Mercy "nä nu jävlar få ni ta och lägga av innan jag släpar er ut". Alla titta på dom(även jag, haha). Den där killen var ju typ 30 år, haha!! Jaja, men hoppas ni har en fortsatt trevlig morgon och en fortsatt trevlig dag!
See ya later/Jossan! <3

Jummy, i guess!!

Hej all blogers! Idag till middag åt jag.....SUSHI!! Var ganska gott faktiskt, men det gjorde bara mig att på illa(i don't know why). Min mamma köpte sushin på Sagami. Kommer kanska äta det nån gång igen. Om ungefär 2, 5 timma ska jag ner på stan för att se min låtsasfru på bio med min kompis Mercy. Vi kommer nog ha askul, hehe!
Ses sen och ha en fortsatt trevlig...tja, kväll nog/Jossan! <3
Fick bara med en bild!

Ska snart dra! ;)

Hej och gomorron bloggen! Hoppas ni har sovit gott, jag har iallafall det. Igår kväll såg jag på låt den rätte komma in. Den var lite dryg, men ändå ganska bra.
Om ungefär en timme ska jag o hela familjen åka till holmsunds baddet(vi åker ganska ofta dit, drygt). Just det, jag skulle ju berätta lite om den här serien Highschool of the dead. Det är en mangaserie(skräck, komedi)som handlar om en kille som heter Takashi Komuron(Japan, haha). Han står ute på en "balkong" på gymnasiet och det är sista dagen innan sommarlovet. När han stog där ute på "balkongen" såg han en man som stog och bankade på den stora grinden(ingången till gymnasiet). 3 lärare gik fram för att säga till mannen att sluta och en av lärarna gick fram och grep tag i honom. Mannen BET läraren.  Läraren börja skricka, men sen klev han upp och bet dom 2 andra lärarna. Takashi och hans bästa vän Rei och ett par andra studenter försöker stoppa alla återupplivade människor i stan(som jag inte vet vad den heter) som Takashi senare upptäcker att det är Zombier. Serien finns inte på nån kanal(iallafall inte här i sverige), men man kan titta på dom på Youtube. Skriv bara highschool og the dead episode 1 eng sub. Det är inte hela avsnitt på videorna, utan det är 3 delar i ett avsnitt. Du får själv hitta alla dom, men när du har kommit fram till kapitel 9 så ska du gå in på WatchAnimeTV.net. Där kan du se 9 o 10 sen kan du gå tillbaka till Youtube.
Guu, nu har jag snackat/skrivit mycket. Räcker nog nu, hehe.
See ya later/Jossan! <3
Ett avslag av...

Damn you snow!! :(

Hej bloggen! Uppe i Umeå så hade det för nån vecka sen börjat bli upp till 15+ och snön smälte, men vet ni vad som hände idag. Det SNÖÖÖADE!!! AAA!!! NU MÅSTE ALLT BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN!!! HATE YOU SNOW!!! Är ganska förbannad för det, men om det kommer snöa i April så mycket som det gör nu i Umeå så kommer jag få CP-DAMP!!
jaja, See ya later och förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu igen, men jag har fastnat för en serie som jag kanske kan berätta lite senare om idag!
/Jossan! <3
Massa snö och...
ingen sol!! :(

Trött o uttråkad! :(

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Har varit föt trött och njutit av sportlovet än del för mycket. Har inte så mycket mer att säga än att jag är helt uttråkad och har inget att göra. Hemma helt ensam(yey ändå)så då kan det ju ändå inte va så konstigt att jag är uttråkad. Jag kommer nog komma med nått roligt senare idag!
See ya later beautys/Jo$ZAn! <3

Spruta! :(

Hej bloggen! Nu är det änligen sportlov och imorrn ska jag sova över hos min kompis mercy igen(min kompis louise och några till ska också komma). Vi ska se The grudge och nästa gång blir det the grudge 3. Iallafall, idag fick jag spruta mot påssjuka, röda hunden och mässing som är bra, men det gör ont i min ticesps-muskel och på pappret jag fick om det stog det att inom 2 veckor kommer jag få feber och hudutslag eller ledvärk och svullnader(svullnad är precis som påssjuka och hoppas jag får feber o hudutslag istället för att ser ut att ha ett ballongansikte och ledvärk). Besvären är ett tecken på att kroppen har tagit hand om vaccinet. Fick skjus hem av min lärare idag som var väldigt snällt av HENNE! Har inte så mycket mer att säga än att ha ett asbra sportlov och fortsatt trevlig dag!
See ya later beautys/Jossan! <3
Blev lite fel i hörnet när jag skulle sätta in sprutan, men ho da hell care! :P

*Knack, knack*. "Vem där?". "VÅREN!!" :D

Hej igen bloggen! Nu har äntligen liite gräs synas på marken och det är just längre o tidigare. Guu va soft att våren äntligen är på väg. Visste ni att imorrn ska jag till Agnäs, eller skolan som jag går i ska dit och jag är en av dom. Om det är nån som inte vet var det är för ställe..ta reda på det...haha, skoja. Ne men, det är ett ställe som man bruka åka till oftast på vintern för att åka slalom, slalomskidor, längdskidor. Backen där man åker slalom o sånt är inte så förvånande hög, men ganska. Jaja, jag kommer åka slalomskidor, älskar att åka slalomskidor, är en av mina hobbys på vintern. Nu måste jag förbereda mig mer inför Agnäs imorrn!

See ya later/Jossan! <3
Agnäsbacken! hehe :P


ÅÅÅH, så ont!! D:

Hej bloggen! Var ett tag sen och jag har blivit lite dryg med bloggandet och jag ska försöka bättra mig lite med bloggandet. Men det var inte det jag skulle prata om, utan jag har fått ont i magen och så har jag haft det i ungefär en vecka. Jag får det av fil? Har jag börjat att inte tåla mjölkprodukter/laktos? Va? Jag tänkte testa med sån där laktosfri och se om det händer samma av dom. Om jag inte får ont i magen måste det nog va att jag inte tål mjölkprodukter/laktos, så då får ju jag börja med den här valio. Hmm...
Ses sen/Jossan! <3
No way! never

RSS 2.0