Hemma idag igen!

Hej alla glada och pigga läsare! Ja, jag hoppas ni är det iallafall, hehe :P Idag så fick jag stanna hemma igen. Jag skulle cykla, men jag orkade bara en bit sen "dog" jag. Så just nu ligger jag i sängen med datorn och lyssnar på musik och det ända jag orkar med att göra är att sova/vila och äta. Ja, det var allt för mig i detta inlägg, men vi ses senare och ha en fortsatt trevlig dag ;)/Jossan! <3
Epic randombild på Natalie i skolan. Hon är så snäll!

Movietime!

Hej alla sötisar! Hoppas ni har haft det bra idag, jag har däremot inte haft det så hemsk bra. Vart att jag fick stanna hemme idag. På morgonen så hade jag inte längre ont i halsen, som jag var väldigt glad över, men istället så var jag förkyld, hemsk förkyld. Jaja, men nu ska jag se på en av mina favfilmer, austin power in goldmember, jätterolig film som jag rekommenderar att se.
Detta blir det sista inlägget för idag, så godnatt o sov sött/Jossan! <3
Nån av er läsare som har sett denna film?

Sjuk :(

Hej alla läsare! Vart ett tag sen nu, men jag har glömt bort bloggen helt o hållet. Just nu så är jag sjuk, halsont, jättejobbigt att svälja och prata. Om det är likadant eller värre imorrn så kommer jag inte gå till skolan, synd ändå :(
Föresten, jag tänkte komma med ett tips ikväll innan jag går o lägger mig.
So, see ya later/Jossan! <3
I know, i look so awful :P

sitter i skolan!

Hej läsare! just nu sitter jag i skolan. Jag trvs jättemycket och nått som jag verkligen gillar är att man får en egen dator. Det fick man inte i min förra skola så det är ju toppen. Men jag har inte så mycket mer att säga än hejdå och det brann i skolan idag i matsalen, men det var inget speciel brand.
see ya later/jossan! <3

Lite höst-/skolshopping!

Hej alla bloggläsare! Hoppas eran dag har varit bra. Jag shoppade lite grejor idag på D&D. En rosa all star-väska och ett par svarta converse all star. Dom har ganska dyra kläder och skor där, men det är mycket rea där just nu, så jag tog ju chansen medans det var ganska billigt. Nu när skolan börja så tänkte jag att jag kunde ha en ny skolväska och skorna köpte jag för att hösten kommer ju när som helst nu :(
Jag har inte så mycket mer att säga än att första dagen på haga var toppen. fick 5-6 nya vänner på en dag,wow!!
See ya later/Jossan! <3
Här är grejerna jag köpte

skolaskolaskola! :)

Heeeeej alla söta, "skoltaggade" läsare! Hoppas ni mår bra, för jag mår super. Imorrn börjar ju skolan igen och jag som har bytt skola till haga(fick börja där, yeeey). Är så nervös och taggad, hoppas det kommer gå bra. Nu har man ju fått vila ut i mer än 2 månader och då vill man ju bara att skolan ska börja nu, fast efter en vecka så vill man bara att skolan ska bli bombad, haha :P
Nu ska jag göra i ordning resten till imorrn, så vi ses imorrn allihopa!
Sov nu ordentligt inatt för imorrn börjar en ny termin.
See ya later and have a good, good sleep/Jossan! <3

Ska snart på en intervju!

Hej alla söta bloggläsare! Jag har inte berättat för er bloggläsare att jag ska på intervju på hagaskolan idag. Det är så här att jag kanske ska få börja där. jag vill byta skola för att den skola som jag går på nu är så liten, så då vill jag komma till en större skola så jag kan få fler vänner. Det ända är att jag kommer få göra där är att prata med rektorn och några lärare och så ska vi se runt i skolan. Har bara ett par fjärilar i magen just nu, men det kansek blir fler när jag är på skolan.
See ya later and have a wonderful day/Jossan! <3
facelook och outfit för intervju! <3

Cupcake nails!

Hej allaihopa! Har precis målat mina naglar och det blev superbra. Jag gjorde mina naglar till cupcakenaglar. ni vet ju alla vad cupcakes är för nått. Det tog över en timme att göra naglarna, men det var det värt! Här är ett par bilder på dom. dom blev inte helt perfekta, men inget här i livet kan bli/va perfekt, men iallafall så kan allt i livet bli/va ok.
See ya later/Jossan! <3

Godmorgon!

Morning morning friends! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte mått så bra dom senaste dagarna. Jag har haft ont i magen, huvudvärk och känt mig så svag(trodde först det hade med mens att göra, men nej), men nu känns det mkt bättre. Föresten så ska mina 2 bästisar sova över hos mig. En av dom är Louise som jag inte har sett på typ 2 månader(berättade om henne i ett tidigare inlägg, hon har vart i skåne), kommer mosa henne när hon kommer, haha. Jag kommer kanske med nått foto av "pyamaspartyt" imorgonbitti, inte så säkert för man glömmer ju så lätt bort.
Nu innan jag drar så tänkte jag också visa en snabbtitt på dagens outfit+facebook.
See ya later/Jossan! <3
Vart lite suddigt

Nått jag vill rekommendera!

Hej! Jag skulle vela rekommendera nått till er läsare. Det är produkter för ansiktet och dom funkar jättebra. Produkterna kallas för CCS Demons and angles(CCS gör inte bara produkter för ansiktet, men just CCS Demons and angles är bara för ansiktet). Här nedanför har ni en bild av hela kolektionen. Min mamma köpte ett/en paket/prestent med alla dom här produkterna. Jag vart superduperglad, föresten så är CCS-produkterna min favorit när det kommer till ansiktet.
Testa dom alla, ni kan hitta dom i apotek och även i flesta bygg/matbutiker som tex Rusta eller Ica Maxi.
Hope you will like them all, see ya later/Jossan! <3
P.s: visste ni att alla dom här produkterna inehåller vitamin E som är jättebra för
ansiktet. Vitamin E återfuktar, för det mesta, ansiktet.

Har varit dålig uppdatering :(

Hej allihopa och godmorgon! Det har varit dålig uppdatering på sistone, men det är pga att jag har så mkt att förbereda in för skolan. Det är ju minder än 2 veckor kvar nu för mig, så trist. Det är ju först och främst läxor och...ja, resten vet ni vell själv kanske. Hösten börjar redan väckas till liv här uppe i norden. Hösten är ju en vädligt vacker årstid med alla sina färger, men nått som jag inte tycker om är att regnperioden kommer ju på hösten.
Jaja, och en sista sak-snart kommer ju min bästis Louise hem från att ha varit 2 månader i skåne, så det ska bli kul att få träffa henne.
Well, see ya later/Jossan! <3

Godmorgon+facelook!

Hej allihopa och godmorgon! Hoppas ni alla har sovit gott, jag har sovit ganska bra. Det här inlägget blir kort, men inte för nån speciel orsak. Det ända jag kommer med är dagens facelook.
See ya later/Jossan! <3
Outfiten är inte nått särsklit, bara mjukisbyxor och en t-shirt!

har hitta en söt kompis!

Hej allihopa! Jag har just hittat en spindel. Nu kanske ni undrar lite om rubriken "söt kompis". Jo, för att det är såna spindlar(som jag inte vet vad dom heter)som är långbenta. Jag älskar såna spindlar, men nått som är ganska konstigt är att jag är typ livrädd för spindlar som är 3-4 ggr mindre än dom, haha! När man har en sån där långbent spindel på handen så känns det inte äns som att den är på handen.
Nu ska jag fortsätta leka med min lille kompis, fast jag kommer ju släppa ut den sen. Jag gillar inte fånga insekter och lägga dom i en låda eller nått.
See ya later/Jossan! <3
Den här spindeln hade som vita ränder på sina ben! Den ser cool ut i det ;)

JIPPII!!

Hej mina små läsare! Hoppas ni alla mår toppen. För typ 5 minuter sen fick jag the sims 3 kvällsnöje. Ooooo, jag är sååå glad och nöjd, jippi! Min mamma sa förut att jag inte fick ha det för att hon reagera på ordet "kvällnöje"(ni vet nog vad jag menar), men sedan gav hon den till mig för att vara snäll och göra mig nöjd :) Tack mami.
Jaja, vi se sen/Jossan! <3

RSS 2.0